"SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA POLUDELA ZBOG OVOG ŠTO JE RADIO SA PEVALJKOM"! Oglasio se političar, pa otkrio razlog svađe! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 23.10.2024 | 20:20


Isplivali novi detalji incidenta!

Foto: ST/Vladimir Lukić
"SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA POLUDELA ZBOG OVOG ŠTO JE RADIO SA PEVALJKOM"! Oglasio se političar, pa otkrio razlog svađe! (FOTO)

Nakon što je Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru Mijanić za nasilje u porodici, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, krenule su spekulacije zbog čega je došlo do svađe supružnika.

Naime, tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva saopštio je da nema elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici, ali vest o tome, koja je odjeknula u javnosti, dodatno im je zakomplikovala život.

Foto: ST/Nebojša Mandić, Instagram/Printscreen

Sergej Trifunović sinoć prijavio suprugu Isidoru policiji

Prema najnovijim informacijama, Isidora će uskoro biti deportovana u Hrvatsku, što je izazvalo različite reakcije.

Inače, svađa između Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanić desila se manje od nedelju dana nakon njihovog građanskog venčanja, čime je cela situacija dobila dodatnu medijsku pažnju.

Ovaj incident su komentarisale i neke javne ličnosti, među kojima i narodni poslanik Nebojša Bakarec, koji je putem društvene mreže "X" dao svoj sud o celokupnoj situaciji.

Supruga Sergeja Trifunovića je "poludela" zbog ovoga što je Sergej T. radio u disko klubu, sa pevaljkom Sajsi MC - napisao je on.

Foto: Printskrin X

Nebojša Bakarec izneo svoje pretpostavke o slučaju Sergeja Trifunovića

Podsetimo, pre incidenta, Sergej je posetio promociju albuma Sajsi MC, koju je reperka održala u jednom poznatom prestoničkom lokalu.

Ekipa portala Republika bila je na licu mesta, a glumac je na promociju došao sa svojim psom, a od supruge nije bilo ni traga ni glasa.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sergej Trifunović pre incidenta prisustvovao promociji MC Sajsi

Ipak, uprkos insinuacijama narodnog poslanika, za sada, nije zvanično poznato da li je do incidenta došlo zbog ovog događaja.

Sve ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti i medija, a situacija se i dalje razvija.

Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati ova priča koja je uzburkala javnost.

BOUS VIDEO: