SMRTNI SLUČAJ RAZORIO VLADA GEORGIEVA! Pevaču umrla majka, osvanula OPROŠTAJNA poruka!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.10.2024 | 10:20


Pevač se momentalno oglasio!

Foto: e-stock
SMRTNI SLUČAJ RAZORIO VLADA GEORGIEVA! Pevaču umrla majka, osvanula OPROŠTAJNA poruka!

Poznati pevač Vlado Georgiev nedavno je podelio tužnu vest na platformi X o gubitku majke. U emotivnoj objavi Vlado se oprostio od nje na veoma dirljiv način.

- Sinoć je otišla moja majka i moja snaga, moja nerazmaženost, moja kritika i moj sudija, moja podrška, moja jedina majka Borka  - napisao je i dodao emotikon slomljenog srca:

Foto: Printscreen

Vlado Georgiev

 

- Zbogom, majko, i neka te anđeli čuvaju… Večno ti carstvo nebesko. Pamtiću sve što si mi govorila i pamtiću koliko si nas volela, iako si se predstavljala kao stroga učiteljica, bila si jedna divna i plemenita dušica… Zbogom, moja Boki… Zbogom, dušo moja.

Vlado je istakao da će zauvek čuvati uspomene na sve što mu je majka govorila, kao i ljubav koju mu je pružala, uprkos tome što se predstavljala kao stroga učiteljica. Njegove reči otkrivaju duboko poštovanje i ljubav prema majci, ističući njen plemeniti karakter.

Nakon objave o smrti njegove majke Vlado Georgiev je naišao na veliku podršku i saučešće fanova i javnosti. Mnogi su izrazili podršku pevaču u ovim teškim trenucima, pružajući mu reči podrške i utehe u komentarima ispod objave.

Ovaj tužan događaj je duboko potresao Vlada Georgieva, ali je istovremeno pokazao koliko ima ljudi koji ga podržavaju i saosećaju s njim u ovim teškim trenucima. Njegove reči odaju poštovanje prema majci i svedoče o snažnoj emotivnoj vezi koju je imao s njom. Ovaj emotivni oproštaj dodatno je pokazao koliko je Vlado bio vezan za majku i koliko mu je značila u životu.

BONUS VIDEO: