CECA TREBA DA PROMENI ŠMINKERA I STILISTU: Seka Aleksić brutalno udarila na bivšu prijateljicu!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 24.10.2024 | 11:25


Pevačica nije štedela reči o koleginici!

Foto: Ata Images
CECA TREBA DA PROMENI ŠMINKERA I STILISTU: Seka Aleksić brutalno udarila na bivšu prijateljicu!

Pevačica Seka Aleksić u poslednje vreme se više u medijima pojavljuje zbog svojih izjava i kontroverznih stavova, nego zbog muzike, a njeno poslednje pojavljivanje u javnosti nije prošlo nezapaženo. Tada je prokomentarisala izgled svoje nekadašnje drugarice Svetlane Cece Ražnatović:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović

- Mislim da žena koja je zvezda, a koja zaslužuje da izgleda lepše je Ceca. Ceca treba, po mom mišljenju, da promeni šminkera. Kad je vidim, ja to pomislim.  Isto važi i za njenog stilistu. Ne treba niko da se ljuti. Zaslužuje da mnogo bolje i lepše i skuplje izgleda na nastupima - rekla je Seka za okupljene medije.

Foto: ST/Dragan Kadić

Seka Aleksić progovorila o Ceci

Podsećanja radi, folk zvezde su se svojevremeno intenzivno družile, a Seka je bila redovan gost na proslavama kod Ražnatovića. U međuvremenu je došlo do prekida kontakta, a niko ne može sa sigurnošću da tvrdi zbog čega. Kada je preminuo Saša Vidić, Seka je objavila post kojim je, kako su mnogi smatrali, potkačila Ražnatovićku  jer nije želela da odgovara na pitanja novinara povodom prerane smrti dizajnera.

- Pojedine persone trebalo bi da nauče šta je saosećanje i savest, da nauče šta je poštovanje prema nekome ko je preminuo, ako ste bar malo pravi vernici, a ne mehanički - napisala je tada Seka.

Samo tri meseca pre toga dok je odgovarala na pitanja ljudi na društvenoj mreži Instagram, Seka je uputila Ceci srdačan odgovor:

- Iskreno, ne pamtim kada sam je videla. Ona verovatno uživa kao baka, to je najlepše što je moglo da joj se dogodi. Pozdrav za Cecu! - poručila je tada Aleksićeva.

BONUS VIDEO: