PREKINUTA EMISIJA "ZVEZDE GRANDA"! Mariji Šerifović POZLILO nakon žestoke rasprave sa žirijem - UHVATILA SE ZA SRCE I ISPUSTILA JEZIV KRIK! (GALERIJA)


IZVOR: Republika - 24.10.2024 | 17:00


Uprkos svemu, emisija je uspešno nastavljena, ali je ova žučna rasprava definitivno ostavila traga na gledaoce. Sada se postavlja pitanje da li će se odnosi među članovima žirija smiriti ili će se sukobi nastaviti i ubuduće. Jedno je sigurno - "Zvezde Granda" i dalje ostaju neizostavan izvor uzbuđenja i kontroverzi.

Foto: Youtube.com
PREKINUTA EMISIJA "ZVEZDE GRANDA"! Mariji Šerifović POZLILO nakon žestoke rasprave sa žirijem - UHVATILA SE ZA SRCE I ISPUSTILA JEZIV KRIK! (GALERIJA)

Rasprave u muzičkom šou programu "Zvezde Granda" postale su nezaobilazni deo svakog nastupa, a poslednja emisija nije bila izuzetak.

Nakon što su se žestoko sukobili Marija Šerifović i Dragan Stojković Bosanac, stvari su se dodatno zahuktale. POGLEDAJ GALERIJU

Žučna rasprava

Kao i svaki put do sada, razlog za žestoku raspravu bili su nesporazumi oko ocene nastupa kandidata. Marija Šerifović nije štedela reči kada je kritikovala jednog od takmičara, dok je Bosanac tvrdio da greške nisu toliko značajne. Njihova konfrontacija je kulminirala kada se Šerifovićeva, iznervirana Bosančevim komentarima, našalila tako što se srušila, što je izazvalo smeh u studiju.

- To tako ne može! - poručila je Marija kandidatu, a Bosanac je bio drugačije stava tvrdeći da njegovo pevanje nije bilo toliko loše.

- Bilo je sitnih, malih, beznačajnih grešaka - objašnjavao je Stojković, a Marija se sve vreme smejala.

Intervencija Cece Ražnatović

U trenutku kada je rasprava postala sve žustrija, umešala se i folk diva Ceca Ražnatović. Njen komentar upućen Bosancu dodatno je začinio atmosferu, ali nije uspeo da smiri tenzije među članovima žirija.

- Bosanac, ljubavi, nikako da shvatiš da se od prošlosti ne živi - dobacila je Svetlana.

Međutim, to nije sprečilo Bosanca i Mariju da nastave raspravu, a zbog njegovog komentara Šerifovićeva se našalila, te se u jednom trenutku uhvatila za srce i glumila da joj je pozlilo od njegove priče.

- Kao evropska pobednica sediš ovde u "Zvezdama Granda" - odbrusio joj je Bosanac.

- Sa zadovljstvom! - odgovorila mu je Marija.

BONUS VIDEO: