DESINGERICA OBRISAO PATOS TEODOROM DŽEHVEROVIĆ! "Ko je ONA da neće DUET sa mnom?!" Izbila DRAMA na estradi (VIDEO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 25.10.2024 | 08:00


Reper brutalno odgovorio koleginici nakon njene šok izjave!

Foto: ATA Images
DESINGERICA OBRISAO PATOS TEODOROM DŽEHVEROVIĆ! "Ko je ONA da neće DUET sa mnom?!" Izbila DRAMA na estradi (VIDEO)

 

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, pojavio se sinoć na promociji novog albuma svog kolege i prijatelja Igora Panića Nućija u jednom prestoničkom lokalu, a tom prilikom je priznao da, iako važi za jednog od najtraženijih izvođača ove godine kada su nastupi u pitanju, nosi bižuteriju, kao i da su farmerke na njemu poreklom iz Turske.

- Ja nemam para, niti ih tražim! Malo para mi treba... Sve na meni je bižuterija, nemam ja para za nešto drugo! Ja sam skroman, obučem se u farmerke iz Turske. Teget je kad se crno ispere... Ja sam skroman. Ne mogu da kažem koliko košta moj stajling jer sam sve ovo dobio na poklon. Vidite da je odrpano... Jednu stvari mi je ćale dao - rekao je Desingerica, ali ipak priznao da je njegova "zamena za bol" novac.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Desingerica sa suprugom Nevenom

Na pitanje o zabrani nastupa u Crnoj Gori, reper je otkrio da su to "prazne priče" pojedinih ljudi koji su, po svemu sudeći, ljubomorni na njegov uspeh.

Sve je to super, tu samo ima ljubomornih pojedinaca, koji bi verovatno hteli da nastupaju u Crnoj Gori, ali ne može, bajo... Nisam nastupao više tamo jer se završila sezona, ali ovako sve je kako treba - rekao je kontroverzni reper za Republiku, te se osvrnuo i na koleginicu Teodoru Džehverović, koja je izjavila da ne želi da snimi duet s njim:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović ne želi da snimi duet sa Desingericom

- Ona kaže da neće?! Pa, prvo moram ja da hoću da bi ona mogla da kaže da neće. Sve je to okej, ona je to preventivno rekla da bi skrenula pažnju da je ja pitam... Nije me uvredila, ona je lepa jagodica, mekanica mala!

Iako je važio za jednog od glavnih favorita za odlazak na takmičenje "Pesma Evrovizije" kao srpski predstavnik, Despić smatra da je taj festival "prerastao", te da je predodređen za neke druge stvari na kojima već uveliko radi.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Desingerica na promociji Nućijevog albuma

- Nisam ja kolega, bajo, ja sam tata! Oni pevaju i đuskaju, ja radim stvari koje ja radim... Nisam ja ni reper, ni pevač, ja sam izvođač i umetnik, bajo... Ja ću odavde da postavim standarde koje će u Americi da prate. Možeš da zamisliš šta će to da bude! To će biti iluzija prava, sila nebeska! Sad me vidiš, sad me ne vidiš... Malo pevam, malo mešam karte, pa izvučem keca! Biće ludilo, nemam ambicije ni za Arene, ni Ušće, moja ambicija je neka uska dugačka hala sa "tri-de" efektima. "Evroviziju" sam prerastao prošle godine, je*i ga, bajo, kako je - tako je. Razmišjao sam o tome, iskreno, ali bolje mi je da napravim koncert kao gospodin nego da se ispucavam i takmičim s polupancima... Prerastao sam, to mi je možda trebalo prošle godine - kaže reper, a na konstataciju našeg novinara da je potreban Srbiji kako bi joj doneo drugu pobedu, kaže da za to ima drugih kandidata:

- Pa, ne znam, ima kome to treba. Neko ko ima motivaciju za to, neko ko će hteti da se takmiči tamo. Ja tu motivaciju nemam, moja motivacija je samo da budem prvi. Ja se ne takmičim!

BONUS VIDEO: