JOVANIN ROĐENDANSKI POKLON JE SAMO ZA DRAGANOVE OČI! Voditeljka ovo krije kao zmija noge!


IZVOR: Republika/M. I. - 25.10.2024 | 13:00


Jovana Jeremić proslavila rođendan uz specijalno iznenađenje.

Foto: ST/Vladimir Lukić
JOVANIN ROĐENDANSKI POKLON JE SAMO ZA DRAGANOVE OČI! Voditeljka ovo krije kao zmija noge!

Popularna voditeljka Jovana Jeremić danas puni 34 godine, a njen partner Dragan Stanković odlučio je da je iznenadi, i to u ponoć. Njen izraz lica jasno je pokazao da je reč o iznenađenju života, a Jovana je otkrila da je dogovor sa Draganom da ne sme otkriti šta je dobila.

- Jeste me Dragan iznenadio, baš me iznenadio. Nažalost, neću moći da vam kažem šta mi je kupio, to je naš dogovor. To je bila njegova želja i ispoštovaću ga ovog puta -  rekla je Jovana, ne želeći da otkrije detalje, ali je naglasila da je dobila nešto što simbolizuje večnu ljubav. POGLEDAJ GALERIJU

 

Jovana je zatim otkrila kako izgleda njihova jutarnja rutina:

- Obostrano, zavisi ko pre navije sat, on me stalno pita kad da navijem sat, a ja mu kažem: "Ljubavi, pa minut pre mene". On mene poljubi, i onda ja ustajem prva, perem zube, pripremam se, onda on za mnom. Onda ja njemu pripremam i cedim mu sok od celera, to je inače moja tajna. Dragan pije čist sok od celera svako jutro, ja tu sebi dodajem neke alge, ali to je moj recept, to neću da otkrivam. Zbog zdravlja, želim da bude živ i zdrav, sposoban kao i do sada.

Podsetimo, Jovana je nedavno istakla svoj jasan cilj - osvajanje Amerike i sveta.

- Ma kakvo spavanje. Prvo ću tamo imati jedan serijal s najmoćnijim ljudima, političarima ovog vremena u Americi, serijal intervjua, svakog dana od 19 časova na Pinku. Biće tu Džon Bolton, Irinej Dobrijević, Džejms O' Brajen, čovek koji je tvorac Dejtonskog sporazuma i "Otvorenog Balkana", najvažniji za celu Evropu, zatim čuveni Branko Terzić... - priznala je ona za Republiku.

BONUS VIDEO: