ZAVIRITE NA ROĐENDAN JOVANE JEREMIĆ: Poznata voditeljka na TRONU dočekuje goste (VIDEO) (FOTO+GALERIJA)


IZVOR: Maja Đorđević - 25.10.2024 | 18:30


Kraljica šera večeras proslavlja 34. rođendan.

Foto: ST/Nemanja Pančić
ZAVIRITE NA ROĐENDAN JOVANE JEREMIĆ: Poznata voditeljka na TRONU dočekuje goste (VIDEO) (FOTO+GALERIJA)

Popularna voditeljka Jovana Jeremić danas slavi svoj 34. rođendan u društvu roditelja, bliskih prijatelja i saradnika, okupljenih u jednom od poznatih beogradskih restorana.

Pripreme za gala proslavu su u punom jeku, a iznenađenje koje je voditeljka doživela zbog poklona koji je dobila posebno je istaklo njen osmeh.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić u čarapama sa likom Donalda Trampa

Među poklonima se ističu čarape sa likom Donalda Trampa, što je posebno zanimljivo s obzirom na Jovaninu izjavu o njenom radovanju intervjuu sa američkim političarom.


Najzanimljiviji detalji proslave su definitivno lični pečat koji je Jovana donela sa sobom.

Iz studija je donela zlatnu stolicu, koja je sada deo dekoracije restorana, a pored toga, ističe se ogromni plakat sa njenim likom na kom piše "Ego revolution, new me". Pored plakata, prostor krase i slike Kipa slobode i ogromni lav, dodatno doprinoseći atmosferi proslave. POGLEDAJ GALERIJU

Dok se proslava odvija, Jovana Jeremić je u centru pažnje, a njeno ime je i van prostorija restorana. Ovaj događaj izdvaja se i po tome što je Jovana Jeremić poznata po svom radu u medijima, a sada je i sama tema aktuelnih vesti. 

Više detalja pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, njen partner Dragan Stanković odlučio je da je iznenadi, i to u ponoć.

Njen izraz lica jasno je pokazao da je reč o iznenađenju života, a Jovana je otkrila da je dogovor sa Draganom da ne sme otkriti šta je dobila.

- Jeste me Dragan iznenadio, baš me iznenadio. Nažalost, neću moći da vam kažem šta mi je kupio, to je naš dogovor. To je bila njegova želja i ispoštovaću ga ovog puta -  rekla je Jovana, ne želeći da otkrije detalje, ali je naglasila da je dobila nešto što simbolizuje večnu ljubav.

Inače, u velikom intervjuu koji je nedavno dala za Republiku, Jovana je govorila o sebi, ali i Trampu, Kamali, Vučiću, Đinđiću, a ceo intervju možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO: