"Osvojila sam Srbiju i Balkan, ostao je samo svet!": Jovana sprema REVOLUCIJU, a ova poznata porodica stoji iza nje (VIDEO) (FOTO+GALERIJA)


IZVOR: Maja Đorđević - 25.10.2024 | 19:30


Voditeljka otkrila sve detalje inostrane karijere.

Foto: ST/Nemanja Pančić
"Osvojila sam Srbiju i Balkan, ostao je samo svet!": Jovana sprema REVOLUCIJU, a ova poznata porodica stoji iza nje (VIDEO) (FOTO+GALERIJA)

Popularna voditeljka Jovana Jeremić danas slavi 34. rođendan, a ovim povodom organizovala je gala žurku u jednom prestoničkom restoranu.

Ona je na današnji dan priznala da je donela zvaničnu odluku da napravi revoluciju i uvede Srbiju u svet, pa progovorila o svojim planovima na kojima je već počela da radi.

- Ja sam osvojila Srbiju i Balkan, sve zemlje regiona, prosto sada mislim da je samo ostao svet - rekla je Jovana na početku rođendanskog razgovora, pa se osvrnula na svoj odlazak u Ameriku:

- Meni je negde suđen život van zemlje, iako ću uvek ostati vezana za Srbiju. Sve ovo što sada planiram je samo početak moje inostrane karijere. Ja sam neko ko pomera granice.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić spremna za revoluciju

Voditeljka je priznala da se odlično nosi sa ogromnom slavom.

- Ja sam se rodila da budem šefica svoje branše. Rođena sam da budem zvezda, nisam se gurala da to postanem, već sam s tom krunom na glavi, kakvu me bog dao. Moja sudbina je bila da postanem rano mega zvezda, to je moj život, to je moja karma. POGLEDAJ GALERIJU

Jovana je zatim osvrnula na to ko joj je u karijeri pružio najveću podršku.

- Moj privatni život nikada nije trpeo zbog popularnosti. Željko i Milica Mitrović su mi poželeli da osvojim svet, oni su moji medijski otac i majka, uvek su me podržavali. Ja sam svojoj majci rekla da sam poželela da osvojim svet, a ona mi je poželela zdravlje i da se ne nerviram. 

Prva osoba koja joj je čestitala rođendan je njen emotivni partner Dragan Stanković, ali Jovana poštuje njegovu želju da ne otkrije čime ju je iznenadio.

- Dobila sam nešto čemu iz dana u dan raste vrednost, ne cena, već vrednost i predstavlja krunu naše ljubavi. 

Ceo video-intervju pogledajte na početku teksta. 

BONUS VIDEO: