"TANJA MORA DA SMRŠA, NE SME DA BUDE KAO PRASE": Jovana Jeremić SUROVO ISKRENA, nudi rešenje za sve Savićkine probleme (VIDEO)


IZVOR: Maja Đorđević - 25.10.2024 | 20:00


Poručila pevačici da je obavezno pozove i u Arenu!

Foto: S media, ST/Nemanja Pančić
"TANJA MORA DA SMRŠA, NE SME DA BUDE KAO PRASE": Jovana Jeremić SUROVO ISKRENA, nudi rešenje za sve Savićkine probleme (VIDEO)

Poznata voditeljka Jovana Jeremić danas proslavlja svoj 34. rođendan, a tim povodom je organizovala glamuroznu gala žurku.

Međutim, osim proslave, Jovana je otkrila i neke zanimljive detalje vezane za svoju budućnost. Jovana je izjavila da je danas poželela samo jedno - da osvoji ceo svet, dodajući da je do sada ostvarila sve svoje ciljeve.

Takođe, najavila je moguće preseljenje u Ameriku 2026. godine, ističući da je privlači život tamo i da veruje da joj je suđeno da tamo živi.

Ova izjava je izazvala interesovanje javnosti, a Jovana je dodala da će do kraja života ostati na "Pink" televiziji, osim ukoliko je ne oteraju.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić se raduje susretu sa Donaldom Trampom

Na kraju, Jovana se dotakla nedavnog skandala sa pevačicom Tanjom Savić, ističući da je ona simpatična i da ima hitove.

Otvoreno je izjavila da bi rado pevala sa Tanjom u Areni, dodavši da bi pevala pesme od Jami i Brene, što je izazvalo smeh i zabavu pred kamerama.

Na pitanje da li je svesna da joj je dala marketing kada je ušla u medijsku raspravu sa njom, ona je otkrila da je namerno želela da joj pomogne na taj način.

Ja sam to želela, ja mislim da je Tanja dobar čovek i htela sam iskreno da joj pomognem. Ona je meni simpatična, ali mora da smrša, lepa je žena ne sme da bude kao prasica. Simpatična je jer je jadna, ograničena je i ona ne shvata šta ja njoj pričam. Bila sam sigurna da će me zvati da joj budem gost u Areni, evo neka razmisli, nabacujem joj da me pozove, pevala bih od Jami "Čokolada"  i od Brene "Boli me uvo za sve". Tanja Savić ima hitove, da se ne lažimo. Ali ona ne obnavlja energiju, ne može da živi od stare slave. Volim njenu pesmu "Tako mlada" i volim "Zlatnik", "Gde ljubav putuje..." Ali, energetski mora da se obnovi, da bi napredovala - zaključila je Jeremićeva.

BONUS VIDEO: