VODITELJKA I NJEN EMOTIVNI PARTNER SE DEFINITIVNO OSMELILI NA ODLUČUJIĆI KORAK: Jovana i Dragan lepe vesti saopštili na ovaj dan (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Maja Đorđević - 25.10.2024 | 20:30


Jeremićeva polako, ali sigurno osvaja svet!

Foto: ST/Nemanja Pančić
VODITELJKA I NJEN EMOTIVNI PARTNER SE DEFINITIVNO OSMELILI NA ODLUČUJIĆI KORAK: Jovana i Dragan lepe vesti saopštili na ovaj dan (FOTO+VIDEO)

Popularna voditeljka Jovana Jeremić slavi 34. rođendan i najavljuje preseljenje u Ameriku. 

Naime, on je večeras priredila veliko slavlje, a tim povodom je organizovala glamuroznu žurku. Međutim, osim proslave, Jovana je otkrila i neke zanimljive detalje vezane za svoju budućnost. Ona je izjavila da je danas poželela samo jedno - da osvoji ceo svet, dodajući da je do sada ostvarila sve svoje ciljeve.

Takođe, najavila je moguće preseljenje u Ameriku 2026. godine, ističući da je privlači život tamo i da veruje da joj je suđeno da tamo živi.

Ova izjava je izazvala interesovanje javnosti, a Jovana je dodala da će do kraja života ostati na "Pink" televiziji, osim ukoliko je ne oteraju. POGLEDAJ GALERIJU

Jeremićeva je otkrila da na put u Ameriku ne ide sama, već u pratnji svog emotivnog partnera Dragana Stankovića. Ona je priznala da su se zajedno osmelili na ovaj odlučujući korak u njenoj karijeri i najavila revoluciju.

Inače, ona je održala obećanje koje je dala svom dečku da neće otkriti čime ju je iznanadio tačno u ponoć kada joj je prvi čestitao rođendan i obradovao je vrednim poklonom.

Samo je naglasila da joj je Dragan poklonio nešto čija vrednost iz dana u dan raste.

Ona je opisala poklon kao simbol njihove ljubavi, ali nije želela da otkrije o čemu je reč, poštujući želju svog partnera da to ostane tajna.

Voditeljka Pinka je poznata po tome što se ne boji izazova i neustrašivo gradi svoj medijski uspeh. Njena želja da ostvari svetski uspeh u Americi predstavlja prirodan nastavak njenog profesionalnog razvoja.

Mnogi veruju da će, uz energiju i posvećenost koju ulaže u svaki projekat, Jovana uspeti da ostvari i ovaj san.

BONUS VIDEO: