NAJVAŽNIJU ODLUKU DONELI NA OVAJ VELIKI DAN! Jovana Jeremić i Dragan Stanković ozvaničili planove, NAJLEPŠE VESTI SAOPŠTILI JAVNO!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 25.10.2024 | 23:59


Zvanićno zauvek zajedno!

Foto: ST/Nemanja Pančić
NAJVAŽNIJU ODLUKU DONELI NA OVAJ VELIKI DAN! Jovana Jeremić i Dragan Stanković ozvaničili planove, NAJLEPŠE VESTI SAOPŠTILI JAVNO!

Večeras je popularna voditeljka Jovana Jeremić okupila veliki broj prijatelja, porodicu i saradnike povodom proslave svog 34. rođendana. Gala slavlje održano je u jednom prestoničkom lokalu, gde je vladala odlična atmosfera, a naša ekipa je imala priliku da zabeleži trenutke radosti i veselja. POGLEDAJ GALERIJU

Veliki broj poznatih ličnosti prisustvovao na proslavi

Na spisku zvanica našla su se brojna poznata imena sa javne scene, među kojima su se istakle Milica Đurđević, Milan Milošević, Ana Radulović, Dragan Stanković kao i mnogi drugi. Ova glamurozna proslava privukla je pažnju javnosti zbog prisustva poznatih ličnosti i sjajne atmosfere.

Jovana u haljini koja je privukla pažnju

Jovana Jeremić je za ovu posebnu priliku izabrala veoma atraktivnu crnu haljinu sa zlatnim detaljima, koja je istakla njene noge i vitku liniju. Njen modni izbor bio je predmet interesovanja mnogih, a voditeljka je zablistala u ovom elegantnom izdanju.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić

Jovana je priznala da se odlučila za svedenu haljinu naon što je protumačila reaciju svog dragog, te se umesto providnog kombinezona sastavljenog od Svarovski kristala odlučila za malu crnu haljinu. Pored toga, pred objtivom portala Republika, Dragan i Jovan asu priznali da će i u Ameriku ići zajedno, te da se neće razdvajati do kraja života.

Ovaj događaj je definitivno bio jedan od vrhunaca društvenog života, a Jovana Jeremić je sa osmehom na licu uživala u svojoj proslavi rođendana sa dragim ljudima, srećna zbog svega što je uspela da ostvari sa nepunih 34 godine.

BONUS VIDEO: