ISPLIVALA GOLIŠAVA SLIKA NAŠEG REPERA! Odmah se sve proširilo na društvenim mrežama, evo gde je uhvaćen dok se tuširao (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 26.10.2024 | 10:00


Takođe, jedan od zanimljivih momenata u spotu jeste prikaz Igora Panića Nućija kako obavlja kupovinu u nekim od najprestižnijih prodavnica garderobe na svetu.

Foto: ST/Tamara Plavšić
ISPLIVALA GOLIŠAVA SLIKA NAŠEG REPERA! Odmah se sve proširilo na društvenim mrežama, evo gde je uhvaćen dok se tuširao (FOTO)

Reper Igor Panić Nući definitivno je uspeo da privuče pažnju javnosti svojim novim muzičkim spotom. U centru pažnje našao se neobičnim prizorom - potpuno nag pod tušem. Ova hrabra scena izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, a fotografije su ubrzo postale glavna tema razgovora među fanovima.


Muzički video nosi simboličan naziv "Stil života" i pored Igora Panića Nućija, u njemu se pojavljuju i reperi Mihajlo Veruović Vojaž i Dragomir Despić Desingerica, kao i pevačica Sanja Vučić. Snimljen je na Crnogorskom primorju i u austrijskoj prestonici, što dodatno naglašava raznovrsnost i internacionalni karakter ovog umetničkog dela.

Foto: RTV PINK printscreen

Nucci u novom spotu

 

Takođe, jedan od zanimljivih momenata u spotu jeste prikaz Igora Panića Nućija kako obavlja kupovinu u nekim od najprestižnijih prodavnica garderobe na svetu. Ova scena dodatno naglašava njegovu umetničku viziju i stav prema luksuzu, istovremeno pružajući uvid u njegov "stil života" koji je centralna tema pesme i spota. 

Foto: RTV PINK printscreen

Nucci u novom spotu



Uprkos kontroverzama i različitim reakcijama, Igor Panić Nući je definitivno uspeo da privuče pažnju javnosti svojim hrabrim i provokativnim pristupom u novom muzičkom spotu. Svojom umetnošću pomera granice i otvara dijalog o slobodi izražavanja u savremenoj muzici. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Nucci

 

Podsećamo, na promociji albuma, koju je nedavno organizovao u prestonici okupio se veći deo estrade, a kolege su Nućiju poželele da pesme prođu dobro kod publike, kao i još mnogo novih projekata. 

BONUS VIDEO: