PEVAČICA I GLUMAC DVORIŠTE SREDILI PO MERI! Ovo je njihova oaza mira, a sad su odlučili da pokažu kako sve izgleda (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 26.10.2024 | 10:30


Kuća koju su Jelena i Ivan pronašli u Šumicama zadovoljila je sve njihove zahteve.

Foto: Antonio Ahel/ATAImage
PEVAČICA I GLUMAC DVORIŠTE SREDILI PO MERI! Ovo je njihova oaza mira, a sad su odlučili da pokažu kako sve izgleda (FOTO)

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić, poznati po svojoj skladnoj vezi, doneli su odluku da svoje porodično gnezdo presele u mirniji deo Beograda. Nakon godina provedenih u centru grada, par je odlučio da pronađe svoj mir u prelepom delu prestonice - Šumicama. Ova promena nije bila laka, jer su se vezali za svoje staro uporište, ali su pronašli savršeno mesto za sebe i svoju ćerku Ninu.


Porodično gnezdo u Šumicama

Kuća koju su Jelena i Ivan pronašli u Šumicama zadovoljila je sve njihove zahteve. Posebno je bitno bilo da kuća ima dvorište gde će moći da uživaju sa svojom naslednicom. Okružena predivnom travnatom površinom i raskošnim tujama, njihova kuća pruža porodičnu intimu i mir od pogleda sa ulice. Dvorište je postalo omiljeno mesto za uživanje u prirodi, čitanje i opuštanje na ležaljkama ili ljuljašci, čineći njihov dom još posebnijim.

 

 


Velika staklena površina u njihovom domu unosi moderni minimalizam i obilje dnevne svetlosti, pružajući pogled na zelenilo. Drveni parket i kožna garnitura u dnevnoj sobi donose notu starinskog luksuza, dok šareni jastučići osvežavaju prostor. Kuhinja je izrađena u prefinjenom francuskom stilu, u potpuno beloj boji, pružajući posebnu vedrinu njihovom domu.

 

 

Foto: printscreen/instagram

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

 

Dok se javnost retko može ugledati u njihovom privatnom životu, ova promena prebivališta otkriva da i slavni parovi teže ka miru i privatnosti, gradeći svoj kutak udaljen od očiju javnosti.

BONUS VIDEO: