STARLETU DEČKO PREVARIO S MUŠKARCEM! Posle otkazana svadba, evo kako je sve podnela!


IZVOR: Republika/ D. L. - 26.10.2024 | 13:00


Nije bilo smešno u tom trenutku, ali bilo mi je lakše da me prevari sa transrodnom osobom nego sa devojkom.

Foto: ST/Vladimir Lukić
STARLETU DEČKO PREVARIO S MUŠKARCEM! Posle otkazana svadba, evo kako je sve podnela!

Rijaliti zvezda Tijana Ajfon nedavno je gostovala u emisiji "Pitam za druga" gde je razgovarala sa voditeljkom o svojim ljubavnim i privatnim problemima. Tijana je otvoreno govorila o traumi koju je doživela kada je saznala da ju je dečko prevario, ističući da je taj događaj postao predmet sprdnje u medijima.

Nije bilo smešno u tom trenutku, ali bilo mi je lakše da me prevari sa transrodnom osobom nego sa devojkom. Zbog svega je otkazana svadba, trebalo je da se venčamo. Neću da mu poklanjam medijski prostor, ali šta sam ja sve saznala... Sedela sam na jahti i vrištim. Postao nam je predmet sprdnje. Ozbiljan šok mi je bila cela ta situacija, ali nije mi se srušilo sve. Idemo dalje. O bivšima sve najbolje - rekla je starleta u emisiji. 

Foto: printscreen/RED TV

Tijana Ajfon

 

Inače, Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, tvrdi da zna za nekoliko afera koje je imao pevač Aco Pejović, kao i da njegova supruga za mnoga ni ne zna! Naime, ona je rešila da iskreno progovori o tome šta sve zna o pevaču, jer joj je uvek delovao prepotentno.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tijana Ajfon

 

- Ima mnogo istripovanih i umišljenih pevača, ali ja bih iskreno izdvojila jednog. Aco Pejović mi je osoba baš nekako odbojna. Nikad nisam videla da se neko toliko ku*či - rekla je Ajfonka za Skandal, pa je onda objasnila zašto ima animozitet prema popularnom pevaču:

Aco je poznavao mog bivšeg dečka i sećam se da je tada sa njim komentarisao mene. Pričao je nešto u smislu kako je moguće da je on sa devojkom poput mene u vezi. Bilo jer to kad se dešavao ski opening na jednoj planini. On mom dečku priča kako može da bude sa mnom, a izvini dečko, sa kime si ti sve bio?! Sa kime si sve švrljao sa strane, to bolje da ne komentarišemo! On mi je baš onako odbojan, kad ga vidim bar mi tako deluje, ali ne mora da znači da se ne bismo slagali kad bismo se bolje upoznali. 

BONUS VIDEO: