NAPADNUTA BARBARA BOBAK PRED NASTUP! Zastrašujući snimak kruži društvenim mrežama, ko je ovako nešto mogao da uradi?!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.10.2024 | 11:46


Otkriveno u kakvom je stanju pevačica sada!

Foto: ST/Tamara Pavišić
NAPADNUTA BARBARA BOBAK PRED NASTUP! Zastrašujući snimak kruži društvenim mrežama, ko je ovako nešto mogao da uradi?!

Mlada muzička zvezda Barbara Bobak doživela je prošle noći neprijatnost koja ju je zatekla dok je sa svojim timom putovala ka nastupu u Ljubljani. Na putu iz hotela, njihov kombi je postao meta napada, jer je nepoznata osoba isekla gumu na kombiju čak 10 puta.

Barbara i njeni muzičari su u trenutku vožnje primetili da nešto nije u redu sa gumom, što ih je navelo da se zaustave na bezbednom mestu. Srećom, niko od putnika nije povređen, ali je ova neprijatnost rezultirala kašnjenjem na nastupu.

Kako bi obavestila svoju publiku o situaciji, Barbara je podelila svoje ogorčenje na društvenim mrežama.

- Nastup u Ljubljani će verovatno malo kasniti, pošto je neko mnogo pametan rešio da nam izmasakrira gumu na kombiju (jedan ubod nije dosta, daj 10...) - napisala je ironično, izražavajući šok i nevericu zbog onoga što im se dogodilo. POGLEDAJ GALERIJU

Ova neprijatnost izazvala je ogorčenje kod Barbare, ali i podršku i saosećanje kod njenih fanova. Mnogi su izrazili šok i bes zbog sabotaže koja je mogla da ima ozbiljne posledice po putnike u kombiju.

Uprkos neprijatnosti, Barbara je sa malim kašnjenjem ipak uspela da nastupi pred prepunim klubom u Ljubljani, gde je pokazala profesionalizam i hrabrost u suočavanju sa izazovima koje je doživela na putu ka svom nastupu.

Barbarin susret sa neprijatnošću na putu ka nastupu u Ljubljani pokazuje koliko su iznenađujuće i nepredvidive situacije sa kojima se javne ličnosti mogu suočiti, ali i kako se hrabro nose sa njima. Srećom, ovaj incident nije imao teže posledice, ali je sigurno ostavio dubok utisak na Barbaru i njene pratioce.

BONUS VIDEO: