EVO KAKO DANAS IZGLEDA SIN VESNE I ĐOLETA ĐOGANIJA: Ovaj FRAJER se krije od javnosti, a devojke za njim lude! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 26.10.2024 | 17:30


Vesna Đogani i Đole Đogani ovog frajera kriju u kući!

Foto: ST/Nemanja Pančić
EVO KAKO DANAS IZGLEDA SIN VESNE I ĐOLETA ĐOGANIJA: Ovaj FRAJER se krije od javnosti, a devojke za njim lude! (VIDEO)

Nedavno održana promocija albuma "Zamena za bol" poznatog repera Igora Panića, poznatijeg kao Nući, bila je poprište brojnih zanimljivih događaja. Među prisutnima iznenada se pojavio i Adriano Đogani, sin poznatog estradnog para Vesne i Đoleta Đoganija. Adriano, koji inače ne voli javnost, izazvao je pravu pometnju svojim pojavljivanjem u elegantnom odelu.

Iako izbegava medijsku pažnju, Adriano je privukao veliku pažnju prisutnih, naročito pripadnica lepšeg pola. Mnogi komentari su se nizali o tome kako je izrastao u opasnog frajera, a devojke su prosto "ludovale" za njim. Njegov stajling i samouveren nastup ostavili su snažan utisak na prisutne, a njegovo pojavljivanje izazvalo je pravu buru reakcija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ovo pojavljivanje Adrijana Đoganija predstavlja izuzetno retku pojavu, s obzirom na njegovu sklonost ka izbegavanju medijske pažnje. Njegov izgled i ponašanje su izazvali brojne komentare i spekulacije o njegovoj budućoj ulozi u estradnom svetu.

 

 

 

 


Kao sin Vesne i Đoleta Đoganija, Adriano je nasledio genetsku predispoziciju ka javnom nastupu. Iako je do sada bio poznat po svom izbegavanju medijske eksponiranosti, njegovo pojavljivanje na promociji albuma Igora Panića definitivno je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Adriano Đogani, sin poznatih rok zvezda, svojim pojavljivanjem na promociji albuma "Zamena za bol" Igora Panića definitivno je iznenadio javnost. Njegova pojava u elegantnom odelu i samouveren nastup izazvali su brojne komentare i spekulacije o njegovoj budućoj ulozi u medijskom svetu. Ovo izuzetno retko pojavljivanje sigurno će još dugo intrigirati javnost i ostaviti prostora za različite spekulacije.

 

 

BONUS VIDEO: