JOVANA JEREMIĆ OTKRILA ISTINU O ANI RADULOVIĆ I MILANU MILOŠEVIĆU: "Radili smo i BEZ PARA, prošli smo sve i svašta..."


IZVOR: Republika/O. B. - 26.10.2024 | 20:30


Jovana Jeremić nikad emotivnija.

Foto: Instagram.com
JOVANA JEREMIĆ OTKRILA ISTINU O ANI RADULOVIĆ I MILANU MILOŠEVIĆU: "Radili smo i BEZ PARA, prošli smo sve i svašta..."

Voditeljka Jovana Jeremić proslavila je svoj rođendan prošle noći u društvu svojih kolega, među kojima su se našle Ana Radulović i Milan Milošević. Nakon proslave, voditeljka se obratila javnosti putem Instagrama sa emotivnim rečima, ističući dugogodišnje prijateljstvo i zajedničke izazove koje su prebrodili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Jovana je istakla da ih je život spajao na čudne načine, ali da se poznaju već jednu deceniju. Kroz niz emotivnih reči, ona je naglasila da su prošli kroz različite situacije i da su zbog toga drugačiji - borci. Bez obzira na okolnosti, njihova srca nikada nisu bila prazna, a zajedno su radili i za male i za velike pare, ali i bez para ako je posao imao suštinu i dušu.

 

  POGLEDAJ GALERIJU

- Život nas je spajao na čudne načine, a znamo se već jednu deceniju. Prošli smo svašta i zato smi drugačiji-borci. I kad nije bilo i kad je bilo puno, nama srca nije ne nedostajalo. Radili smo i za male, i za velike pare, radili smo i BEZ PARA AKO JE TO ŠTO RADIMO IMALO POENTU I DUŠU. Jedno je sigurno: ZNAMO DA RADIMO OVAJ POSAO KOJI NAS HRANI VEĆ 20 GODINA. Ako neko ima primedbe, prosto je- STANI NAM NA CRTU. ALI REJTINGOM KOJI TELEVIZIJU ZNAČI! - napisala je Jovana uz zajedničke fotografije sa Anom i Milanom. 

Jovana je naglasila da je jedna stvar sigurna - znaju da rade posao koji ih hrani već 20 godina. Bez obzira na potencijalne primedbe, voditeljka je poručila da su spremni da se suprotstave svakome, ali da njihov rad govori sam za sebe kroz rejtinge koji znače televiziju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ovim emotivnim rečima, Jovana Jeremić je istakla važnost dugogodišnjeg prijateljstva i posvećenosti poslu, te je poslala snažnu poruku odlučnosti i samopouzdanja u svom profesionalnom putu.

 

 

BONUS VIDEO: