"DECE NIKAD DOSTA, MAJKA JEDVA ČEKA UNUČE"! Sloba Radanović proširuje porodični dom, konačno PROGOVORIO O PRINOVI!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 26.10.2024 | 21:00


Pevač izjavom izazvao pažnju javnosti i pokazao da je fokusiran na porodične vrednosti!

Foto: Instagram.com
"DECE NIKAD DOSTA, MAJKA JEDVA ČEKA UNUČE"! Sloba Radanović proširuje porodični dom, konačno PROGOVORIO O PRINOVI!

Sloba Radanović, poznati pevač, nedavno je dao izjavu za domaće medije o zdravstvenom stanju svoje majke, Draginje Radanović, koja je nedavno prošla kroz čak 15 operacija. Istakao je da se majka sada oporavlja i da redovno posećuju kontrole, ali da je veoma hrabra i fokusirana na oporavak. On je istakao da je unuk bio velika podrška u majčinom oporavku, te da je ona sada motivisana da dočeka još neko unuče.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Jeja i Sloba

- Hvala Bogu, u poslednje vreme su to samo redovne kontrole koje moramo da posećujemo, ali ona je super, oporavlja se. Dosta se već oporavila nakon operacije i unuk je ohrabruje po pitanju nastavka života. Sada uvek govori da ima razloga da živi i da se igra sa unukom i da dočeka još neko unuče - otkrio je Radanović za Informer, a onda otkrio i da li je Jelena u drugom stanju.

- Ne, ona nije u drugom stanju sada, ali dece nikad dosta. Znate kakve su majke - zaključio je pevač.

 

youtube.com/RTV Pink Official

Sloba Radanović

- Pre neki dan sam bio da obiđem kuću u Višnjičkoj Banji, brzo će to da se sredi. Želim da napravim sebi da ne idem nigde iz kuće, volim da provodim vreme kod kuće sa svojom porodicom, da nam bude udobno i lepo svima, da sam što manje odsutan zbog dece. Jelena je spretna, zna sve da sprema, ništa joj nije mrsko - rekao je Sloba za domaće medije nedavno.

BONUS VIDEO: