OVO JE MOĆNIK JOVANE JEREMIĆ KOJI RADI IZ SENKE: Voditeljka priznala veliku TAJNU, sve se iz korena promenilo! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 27.10.2024 | 08:00


Jovana Jeremić priznala koliko je zbog njega postala drugačija.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock
OVO JE MOĆNIK JOVANE JEREMIĆ KOJI RADI IZ SENKE: Voditeljka priznala veliku TAJNU, sve se iz korena promenilo! (VIDEO)

Jovana Jeremić, popularna voditeljka i jedna od najuspešnijih žena u svetu poznatih, nedavno je otkrila javnosti da je njen izabranik, biznismen Dragan Stanković, značajno promenio njen život. U intervjuu za rođendan, Jovana je otvorila dušu i priznala koliko je Dragan uticao na nju i kako je postao njen moćnik iz senke.

Jovana Jeremić je istakla da je upoznavanje sa Draganom Stankovićem za nju predstavljalo prekretnicu u životu. "On me je promenio iz korena", izjavila je Jovana, naglašavajući koliko je njegova podrška bila ključna za njen profesionalni i lični razvoj. POGLEDAJ GALERIJU


Voditeljka je otkrila da vrlo često sluša savete svog partnera i da ga smatra svojim moćnikom iz senke.

- Svaki put kada vodi emisiju, ja to propratim, dopisujemo se i tako - rekao je Dragan, te se Jovana nadovezala:

- Moj zapravo glavni i odgovorni urednik je Dragan. Sugeriše mi, ima fantastičan osećaj za televiziju, on to radi iz senke. Kao što je Milica Mitrović Željku, tako je Dragan meni. Meni je potrebno uvek da neko iz senke jako dobro vlada situaciju i da mi sugeriše, ja ga poslušam, čak i kad ne poslušam odmah, ja sutradan uradim. Ja nikada ne taktiziram, ja sam uvek iskrena - rekla je Jovana kroz osmeh. 

Jovana Jeremić nije krila koliko je zahvalna svom partneru što ju je, kako kaže, pretvorio u najbolju verziju sebe do sada. Njegova podrška i mudri saveti su joj pomogli da ostvari uspeh na profesionalnom planu, ali i da pronađe balans i sreću u privatnom životu.

Ovaj iskreni intervju sa Jovanom Jeremić otkriva koliko je važna podrška i inspiracija koju nam pružaju bliske osobe, ali i kako ljubav i podrška partnera mogu imati značajan uticaj na naš životni put. Jovana i Dragan su primer da zajedničkim snagama možemo postići izuzetne rezultate i ostvariti lični i profesionalni uspeh.

BONUS VIDEO: