PRVE FOTOGRAFIJE PORODIČNOG DOMA Mirke i Vujadina! Nećete verovati U KAKVIM USLOVIMA poznati par ODGAJA ČETVORO DECE!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 26.10.2024 | 23:59


Zavirite u stan poznatog para i otkrijte tajne Savića!

Foto: Vladimir Lukić
PRVE FOTOGRAFIJE PORODIČNOG DOMA Mirke i Vujadina! Nećete verovati U KAKVIM USLOVIMA poznati par ODGAJA ČETVORO DECE!

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, poznati par, uspešno balansiraju između porodičnog života i svojih karijera. Njihov dom, u kojem odgajaju četvoro dece, primer je organizovanosti i stila, što inspiriše mnoge roditelje. Unutrašnjost doma odražava minimalizam i funkcionalnost.

 

 

Prostrana dnevna soba

Dnevna soba, kao centralno mesto okupljanja, odiše prostranošću, pružajući dovoljno prostora za porodična okupljanja i igru dece. Nameštaj je pažljivo odabran kako bi prostor bio funkcionalan, ali istovremeno estetski privlačan.

Trpezarija kao pozivnica za zajedničke obroke

Trpezarija sa šankom i velikim stolom poziva na zajedničke obroke, pružajući prostor za porodična okupljanja i razgovore. Ovaj deo doma je osmišljen kako bi podstakao zajedništvo i porodičnu povezanost tokom obroka.

Foto: Instagram.com

Dom Mirke i Vujadina

Besprekorno uredan dom

Iako je najmlađe dete u porodici Savić ima tek 3 godine, dom je besprekorno uredan. Igračke nisu razbacane, već je svaki predmet pažljivo složen na svom mestu, što svedoči o organizovanosti i posvećenosti održavanju reda u domu.

Porodična ljubav i zajedništvo

Dom glumice i sportiste nije samo estetski prijatan, već je i mesto gde se neguje porodična ljubav i zajedništvo. Svaki detalj u enterijeru odražava toplinu i domaćinsku atmosferu, stvarajući okruženje u kojem svaki član porodice oseća voljeno i važno.

Trendi uređenje kao šlag na torti

Uređenje doma prati poslednje trendove, kombinujući moderni dizajn sa toplim i prijatnim elementima. Ovakav pristup stvara savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i estetike, doprinoseći ukupnom doživljaju doma.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić uspešno su spojili eleganciju i praktičnost u svom domu, stvarajući prostor koji odražava ljubav, toplinu i harmoniju. Njihov dom predstavlja inspiraciju mnogim porodicama koje teže balansu između porodičnog života i karijere.

BONUS VIDEO: