ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SAOPŠTILA DIVNE VESTI! Gudelji nikad srećniji, ČESTITKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 27.10.2024 | 10:30


Ova čestitka se posebno istakla!

Foto: Instagram.com/nemanjagudelj
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SAOPŠTILA DIVNE VESTI! Gudelji nikad srećniji, ČESTITKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA! (FOTO)

Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Cece Ražnatović, se udala 28. maja za fudbalera Nemanju Gudelja u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju. Venčanje je održano tajno, a intimnoj ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i kumovi.

Foto: Instagram printscreen

Romantično venčanje mlade pevačice

Vanja Gudelj, sestra Tasinog muža proslavila je 22. rođendan, a tim povodom joj je snajka Anastasija priredila nezaboravno iznenađenje.

Naime, dok su Vanja, njene drugarice i Anastasija slavile rođendan u jednom lokalu, u jednom momentu je za slavljenicu stigla torta sa balonima i veliki medved od crvenih ruža. 

Foto: Instagram.com

Vanja Gudelj

 

- Volimo te do beskonačnosti - je pisalo na balonima koji su uveličali magičnu proslavu.

Anastasija je dodala uz video koji je objavila na društvenim mrežama: "Srećan rođendan moja mlađa sestrice. Uvek budi srećna".

Vanja nije mogla da sakrije svoje oduševljenje, a njen osmeh je govorio koliko joj je drago zbog ovog nežnog iznenađenja.

 

Ako je suditi prema društvenim mrežama, porodični odnosi Gudelja i Ražnatovića su idilični. Ipak, pre izvesnog vremena izvor je za domaće medije tvrdio da su u lošim odnosima.

- Anastasija nije dozvoljava da se bilo ko meša u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gde će porodica Gudelj provoditi slobodno vreme. A kako je Nemanja sve više vremena počeo da provodi sa Anastasijom, to im je zasmetalo, te su i nju i njenu majku otpratile s Instagrama. Da sve bude gore, počele su da favorizuju Nemanjinu bivšu devojku Sanju Vučić, koju ne samo da prate na Instagramu već održavaju kontakt s njom. Ovo je Anastasiju veoma pogodilo, pa je to razlog njenog neraspoloženja poslednjih dana - istakao je tom prilikom sagovornik za Informer.