IZBIO HAOS NA KOŠUTNJAKU! Marija Šerifović napravila KARAMBOL kada je saznala NOVE INFORMACIJE!


IZVOR: Republika/O. B. - 27.10.2024 | 13:30


Marija Šerifović i Bosanac se suočili!

Foto: Printscreen/Grand ONLINE
IZBIO HAOS NA KOŠUTNJAKU! Marija Šerifović napravila KARAMBOL kada je saznala NOVE INFORMACIJE!

U nedavnoj epizodi popularne emisije "Zvezde Granda", gledaoci su bili svedoci žestoke rasprave između Marije Šerifović i Dragana Stojkovića Bosanca. Rasprava je izbila nakon nastupa kandidatkinje Maje Dameski, koja je izazvala neslaganje između ova dva člana žirija.

Nakon što je Bosanac dao svoj glas Maji Dameski, Marija Šerifović se usprotivila, izražavajući sumnju u iskrenost nastupa.  POGLEDAJ GALERIJU

 

- Pazi, kad meni nije dobro i koči mi se leva strana, kad je meni ovako, kako li je tek njemu kad mora ovako da priča - poručila je Marija, a zatim otkrila svoje mišljenje.

- Mislim da je ovo bila laž i kalkulacija. Devojko, ovo je bilo od 1 do 10 lagana petica, tačno na pola puta. Onaj vibrato, ukrasi, fraze, to ne ide. Bosanac, vidi, imaš 70 godina, ti sediš ovde umesto da ideš da pecaš, da uživaš, ja sa 58 idem u penziju ko gospođa. Ubila bih se da sedim ovde sa 70. Zbrinula sam i sebe i babu i dete i ne moram ništa - izjavila je Marija Šerifović.

U tom momentu Marija je počela da pada po stolu, da se hvata za majicu i ostaje bez daha zbog njegovog izlaganja sa kojim ni najmanje nije bila saglasna.

Foto: Youtube.com

Dragan Stojković Bosanac Zvezde Granda

 

- Molim te, Vojo, zovi Hitnu pomoć za Bosanca, vidiš da nešto nije u redu - uglas su vikali Mili i Marija.

Ovo nezadovoljstvo i sukob u emisiji "Zvezde Granda" svakako su izazvali pažnju gledalaca, a ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati situacija između Marije Šerifović i Dragana Stojkovića Bosanca u budućim epizodama.

BONUS VIDEO: