ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA MARINKA MADŽGALJA: Pred SMRT hteo je da uradi samo OVO!


IZVOR: Republika/O. B. - 27.10.2024 | 15:00


Otkriveno šta je Marinko Madžgalj uradio pred smrt.

Foto: ST/V. LUKIĆ
ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA MARINKA MADŽGALJA: Pred SMRT hteo je da uradi samo OVO!

Popularni glumac Marinko Madžgalj, poznat po nadimku "Večiti dečak", ostavio je neizbrisiv trag u domaćoj glumačkoj sceni. Međutim, malo je poznato da je svoju najveću želju ispunio samo 20 dana pre svoje prerane smrti.

Marinko Madžgalj izgubio je bitku sa opakom bolešću - rakom pankreasa. Iako je vodio tihu borbu protiv bolesti, njegova snaga i volja da živi su bile izuzetne. Nakon prve operacije, činilo se da postoji nada za ozdravljenje, ali su stigle vesti o teškom stanju. Ipak, Madžgalj nije odustajao, već je maksimalno iskoristio svaki dan, snimajući seriju i provodeći vreme sa porodicom. POGLEDAJ GALERIJU


Jedna od najznačajnijih stvari za Marinka bila je želja da se pre smrti krsti u manastiru Ostrog. Iznenađujuće, ova želja mu je ispunjena samo 20 dana pre nego što nas je napustio. Iako je bio vidno oslabljen, držao se snažno i hrabro do samog kraja. Njegova odlučnost i vera su inspiracija mnogima.


Marinko je iza sebe ostavio ćerku Saru, ali i neizbrisiv trag u srcima svojih najbližih prijatelja. Njegova smrt je duboko potresla region, što se ogleda i kroz osnivanje fondacije čija je misija borba protiv raka pankreasa. Danas, prijatelji i kolege s tugom u glasu sećaju se ovog dragog glumca.


Marinko Madžgalj nije samo bio talentovani glumac, već i borac, hrabar čovek koji je u poslednjim danima života ispunio svoju najveću želju. Njegova priča ostaje kao podsetnik da snaga volje može nadvladati čak i najteže životne izazove.

BONUS VIDEO: