ĐEDOVIĆ RASPALIO PALJBU PO SEKI ALEKSIĆ ZBOG CECE: Spomenuo KUĆNU POMOĆNICU "Narikačo sa IBARSKE"


IZVOR: Republika/O. B. - 27.10.2024 | 14:24


Marko Đedović nikad oštrije prema Seki Aleksić!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages, Ognjen Bogdanović
ĐEDOVIĆ RASPALIO PALJBU PO SEKI ALEKSIĆ ZBOG CECE: Spomenuo KUĆNU POMOĆNICU "Narikačo sa IBARSKE"

Rijaliti zvezda Marko Đedović ušao je u žestok verbalni obračun sa pevačicom Sekom Aleksić, zbog njene koleginice Svetlane Cece Ražnatović. Naime, Seka je nedavnom izjavom da je Ceci potrebna pomoć drugog stiliste i šminkera, izazvala lavinu komentara. 

 

 

Međutim, tu se situacija nije stišala, već je objavila status na ,,X" društvenoj mreži, u kom je između ostalog Marka Đedovića nazvala ,,neki rijaliti lik". On je odlučio da Seki odgovori u žestok stilu, te je na Instagram profilu objavio status, koji prenosimo u nastavku teksta:

Foto: Instagram.com

Marko Đedović odgovorio Seki Aleksić Instagram

 

- Narikačo sa ibarske magistrale, da ti pojasnim. Za tebe i jesam rijaliti lik, jer nisi pratila politiku nekada, niti si išla na fakultet, kad je to trebalo, već si bila zauzeta aktivnostima na ibarskoj magistrali i smišljala kako Zokiju i Kaprisu, tvom pirjatelju, da smestiš aferu da ne vratiš čoveku pare i prodavala prijateljice kao kilogrma krompira. Znam da na ibarskoj nisi pratila politiku. - započeo je Marko, pa nastavio:

- Pomiri se sa tim da Cecu koju si pomenula i nema pojma kad ko od nas nešto napišei da može spasila bi te i ovoga sada što pišem. Što se rijalitija tiče, javno pozivam tvoju kućnu pomoćnicu da mi se javi da je ubacim u rijaliti. Daću sve od sebe, što je i normalno, žena nek zaradi kad možeš da kupuješ muževe, a momke pljačkaš, pa optužuješ za gej afere što i ona ne bi uzela neki dinar. Mnogo ste se utripovale kao pevaljke, jer ti nisi zvezda, nego pevaljka. I solite pamet, a zaboravile ste da je pre samo deceniju bilo sramota roditelje da im deca pevaju po magistrali - napisao je žestoko Đedović na Instagramu.

BONUS VIDEO: