"UHAPSITE VANDALA" Baka Prase URLAO na POLICIJU, bahatim ponašanjem daje ovakav primer deci! (VIDEO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 27.10.2024 | 15:14


Baka Prase se našao u epicentru skandala zbog nedoličnog ponašanja!

Foto: X printscreen
"UHAPSITE VANDALA" Baka Prase URLAO na POLICIJU, bahatim ponašanjem daje ovakav primer deci! (VIDEO)

Društvene mreže su se usijale nakon što je popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio snimak na kojem se vidi kako se neprimereno ponaša prema pripadnicima komunalne policije. Snimak je izazvao brojne komentare i reakcije javnosti. POGLEDAJ GALERIJU


Na snimku koji je Baka Prase objavio, vidi se kako se sukobljava sa pripadnicima komunalne policije koji su ga zaustavili zbog nepropisnog parkiranja. Kako su tražili njegovu ličnu kartu, Baka Prase je izjavio da dokumenta nije poneo sa sobom, nakon čega je došlo do verbalnog sukoba. Jutjuber je počeo da viče na policiju, a cela situacija je izazvala burne reakcije među korisnicima društvenih mreža.

Nakon što je snimak postao viralan, reakcije javnosti su se nizale ispod objave. Mnogi su osudili Baku Praseta zbog njegovog ponašanja prema pripadnicima komunalne policije, ističući da nije primereno vređati ili omalovažavati službene osobe. 

- "Kakav vandalizam od osobe", "Ovog treba hitno uhapsiti", "Ja se divim ovim momcima kako su imali strpljenja za njega", "Lik 'ladno ne nosi dokumenta sa sobom" - bili su samo neki od komentara. 

 

 


Ovakvo ponašanje Bake Praseta izazvalo je različite reakcije, a mnogi su se zapitali kakve će biti posledice ovog incidenta.

Snimak jutjubera Baka Praseta u konfliktu sa komunalnom policijom izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama i pokrenuo brojne rasprave o odnosu prema službenim osobama. Očekuje se da će ovaj incident imati dugotrajne posledice i da će se o njemu još dugo raspravljati.

 

 

BONUS VIDEO: