GLUMICA SUPRUGU OPROSTILA PREVARU! Bez dlake na jeziku pričala na ovu temu, mnogi misle da ovo sebi nije smela da dozvoli!


IZVOR: Republika/ D. L. - 27.10.2024 | 22:00


Mirka je istakla da su neke stvari namenjene samo njoj i njenom partneru, te da bi trebalo da ostanu izvan dometa javnosti.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
GLUMICA SUPRUGU OPROSTILA PREVARU! Bez dlake na jeziku pričala na ovu temu, mnogi misle da ovo sebi nije smela da dozvoli!

Glumica Mirka Vasiljević je nedavno progovorila o fotografijama na kojima je njen nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić, uhvaćen sa drugom ženom.

- Da, izašle su fotografije, rekla sam to, sećam se toga, nisam toliko senilna! Meni je najbitnije da on i ja znamo šta je i kako je, mi imamo pravo na nešto naše, na naš neki odnos - izjavila je glumica u jednoj emisiji bez dlake na jeziku. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Mirka Vasiljević

 

Privatni život u centru pažnje

Iako su već godinama u skladnom odnosu, javnost i dalje ne prestaje da intrigira detalje iz privatnog života ove poznate javne ličnosti. Mirka je istakla da su neke stvari namenjene samo njoj i njenom partneru, te da bi trebalo da ostanu izvan dometa javnosti.

Foto: printscreen/RTV Pink

Mirka Vasiljević

 

Jednom prilikom, tokom gostovanja u emisiji, Mirka je dobila škakljivo pitanje o prevari. Na pitanje voditeljke da li razmišlja o tome da li njen izabranik ima drugu ženu pored nje, kao i šta bi radila kada bi joj Vujadin priznao da gaji osećanja prema drugoj, Mirka je otvoreno govorila o ovoj temi.

Foto: Republika

Mirka Vasiljević

 

Istakla je da ne voli unapred razmišljati o takvim stvarima jer to povlači negativne stvari i nesigurnost. Naglasila je da bi u slučaju bilo kakvih sumnji sedela i razgovarala o tome, te da ne bi "imale brda i planine ispod tepiha". Time je još jednom pokazala da veruje u svoj brak i da je sve u najboljem redu.

Uz sve ovo, Mirka ističe da su najbitnije stvari one koje samo ona i njen suprug znaju, te da je poverenje ključno za njihov odnos. 

BONUS VIDEO: