SLAĐA DELIBAŠIĆ VESNI ĐOGANI PREKINULA INTERVJU! Pevačice se srele, pa napravile haos pred kamerama!


IZVOR: Republika/ D. L. - 27.10.2024 | 23:00


Vesna je takođe govorila o njihovim nastupima i trenutnoj situaciji na estradi.

Foto: youtube.com/kurirTV/printscreen, Republika
SLAĐA DELIBAŠIĆ VESNI ĐOGANI PREKINULA INTERVJU! Pevačice se srele, pa napravile haos pred kamerama!

Pevačica Vesna Đogani nedavno je progovorila o odnosu sa bivšom ženom svog supruga Đoleta Đoganija, Slađom Delibašić. Istakla je da se sa Slađom voli, ceni i poštuje, te da nema razloga za dramu ili svađu. Naglasila je važnost podrške i ljubavi među njima, ističući Đoletove predivne ćerke sa Slađom.

Vesna je takođe govorila o njihovim nastupima i trenutnoj situaciji na estradi. Istakla je da je situacija postala nezgodna, te da su prinuđeni da balansiraju i prilagođavaju se promenama. Naglasila je da više nema pevača po avionima, već da se trenutno stvara nova dinamika nastupa. Izrazila je želju da svi pevači rade i snimaju hitove kako bi mogli da ostvare prihode.

Foto: printscreen/djoganivesna

Vesna Đogani

 

-  Mislim da smo mi odavno objasnili ljudima da se volimo i cenimo i poštujemo. Đole ima dve predivne ćerke sa njom. Nema razloga za drame, svađe, niti bilo šta. Važno je da se mi volimo i podržavamo - rekla je Vesna za Pink i progovorila o njenim i Đoletovim nastupima:

Foto: youtube/printscreen

Slađa Delibašić

 

- To je jedna jako nezgodna situacija sada, Đole i ja balansiramo, Đole i ja smo uložili novac i energiju, jedna pesam se izdvojila. Nekako je postalo ludo vreme... Nema više pevača po avionima... Sad mi se čini da ćemo da pravimo žurke po marketima, generalno nema klubova, zatvaraju se... Ja bih volela da svi radimo i da svi snimamo hitove jer mi od tih para. 

- Nikada nismo bile u svađi - poručila je Slađa, koja je upala u intervju kako bi se nadovezala. 

BONUS VIDEO: