NAKON NIKOLININOG ZAHTEVA ZA EKSHUMACIJU VIDOJA, MIŠA GROF ZGROŽEN: Neću dozvoliti da mi sina vodi u Hrvatsku! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!


IZVOR: Republika - 28.10.2024 | 07:00


Budite bolje informisani od drugih!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, instagram.com/nikolina_pisek
NAKON NIKOLININOG ZAHTEVA ZA EKSHUMACIJU VIDOJA, MIŠA GROF ZGROŽEN: Neću dozvoliti da mi sina vodi u Hrvatsku! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 28. oktobar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • SRPSKI TELEGRAF ISTRAŽUJE TEMU NA KOJOJ PRAVNICI U EVROPI I KOD NAS LOME KOPLJA: SKAJ ŠIROM OTVORIO PANDORINU KUTIJU!

U svakoj istini ima mnogo istina. Mogla bi ovo biti neka stara poslovica, ali ako i nije, teza je koja se pokazala kao potpuno tačna kada je u pitanju tema koju je odlučio da istraži Srpski telegraf: Da li će Skaj aplikacija, odnosno njeno otvaranje i dešifrovanje, na kraju doneti više koristi ili će šteta nadmašiti tu korist?

  • OPIS ČUVENOG IZRAELSKOG PROFESORA GIDEONA GRAJFA: USTAŠE BILE BRUTALNIJE OD NACISTA

Izraelski profesor Gideon Grajf održao je predavanje u Subotici na temu "Jasenovac - njegovo moralno i istorijsko značenje" i tom prilikom obrazložio neke od mnogih razlika koje su postojale između logora Aušvic i Jasenovac, navodeći da su ustaše bile surovije i od samih nacista.

Grajf, koji je Suboticu posetio na poziv Fondacije "Za srpski narod i državu", rekao je da o brutalnosti ustaša govore i načini na koje su ubijali Srbe, Jevreje i Rome.

  • PRVI ČOVEK PARTIZANA PODRŽAO UVREDE S TRIBINA! OSTOJI MILO KAD GROBARI VIČU: "VUČIĆU, PEDERU", A ČLAN JE GLAVNOG ODBORA SNS

Dok navijači Partizana skandiraju "Vučiću, pederu", prvi čovek Sportskog društva i KK Partizan Ostoja Mijailović na sva usta hvali te iste navijače, bez reči osude.

Čoveku koji je uz to i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) očigledno je milo kad grobari vređaju predsednika države, bez obzira što je taj isti Vučić spasao klub od totalne propasti.

  • NAKON NIKOLININOG ZAHTEVA ZA EKSHUMACIJU VIDOJA, MIŠA GROF ZGROŽEN: NEĆU DOZVOLITI DA MI SINA VODI U HRVATSKU

Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof nedavno je otkrio da je njemu od advokata stigao zahtev da je voditeljka Nikolina Pišek podnela neophodnu dokumentaciju za ekshumaciju njegovog sina Vidoja Ristovića, što je ona nedavno poricala, a otac, zgrožen njenim činom, ne želi ni da čuje. Naime, Miša Grof otkriva za medije da neće dozvoliti da do toga dođe jer je Vidoju mesto u porodičnoj grobnici pored svojih predaka.

DANAS POKLON MAGAZIN ASTRO!

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 28. oktobar

BONUS VIDEO: