ZVEZDAN SE DOPISIVAO SA DRUGIM DEVOJKAMA: Priznao istinu nakon RAZVODA od Tine, pa progovorio o MALTRETIRANJU!


IZVOR: Republika/M. P. - 28.10.2024 | 08:55


Anđić progovorio nakon pevačicinog priznanja da je došlo do kraha braka!

Foto: Instagram.com
ZVEZDAN SE DOPISIVAO SA DRUGIM DEVOJKAMA: Priznao istinu nakon RAZVODA od Tine, pa progovorio o MALTRETIRANJU!

Pevačica Tina Ivanović potvrdila je da je stavila tačku na brak sa partnerom Zvezdanom Anđićem, o čemu je juče prvi put pričala. Kako je istakla, ostali su u dobrim odnosima, iako je došlo do kraha braka.

- Desilo se tako...Istina je, da, nažalost. Moram da kažem da nije bilo preljube, ni prevare, imali smo svoje neke razloge. Ostali smo u super odnosima - rekla je pevačica u emisiji "Premijera - vikend specijal", te priznala da nije bilo maltretiranja u kući i da ne zna ko plasira takve informacije u javnost.

Foto: Printskrin/TV Pink

Tina Ivanović otvorila dušu o razvodu

- Ne, nije bilo nikakvo maltretiranja, taman posla, imamo svoje razloge za rastanak i tu ću staviti tačku. Tek sam sada videla ko su mi pravi prijatelji, a ko se pravio da mi je prijatelj. I sa javne scene, a i ovako bliski prijatelji, baš. Dosta mojih koleginica sa javne scene su me pozvale. Pre par meseci se to desilo, rekla sam da ne želim da pravim marketing oko toga - rekla je Tina.

Sada je i Zvezdan prvi put progovorio, sa kojom je uživao punih 25 godina.

- Uživao sam sa Tinom punih 25 godina, ne kajem se. Tina je žena koju sam voleo najviše na svetu i dalje je volim - isitče Zvezdan na početku razgovora za "NovoMusic"  Jutjub kanal. 

- Kada se vratila iz Frankfurta, preuzeo sam sve i vodio sam njenu karijeru. Bio sam zadužen za organizaciju, pogađao poslove u njeno ime, naplaćivao iste... - ističe on za gore pomenut kanal. 

Foto: youtube printscreen/RED TV

Tina i Zvezdan su se razveli posle 25 godina braka

U toku razgovora, Zvezdan je priznao da se često nervirao zbog novinskih naslova, te ga je jednom prilikom pozvao Saša Popović.

- Saša me je jednom prilikom pozvao i zamolio da se smirim, da je sve to šoubiz. Iskreno, nisam znao da to sve tako funkcioniše, ali naravno vremenom sam shvatio - priznaje Anđić i dodaje kakav je suprug bio Tini:

- Perfektan, nikada je nisam prevario, niti sam se muvao sa drugim devojkama. Dopisivao se jesam sa drugim devojkama ali nikada nisam zakazivao sastanke - priznaje on i ističe da su u tom odnosu oboje bili ljubomorni.

- Tina i ja smo bili ljubomorni, bili smo ljubomorni na pravu ljubav koju smo ona i ja imali - tvrdi on.

U medijima se dugo spekulisao da je razlog njihovog razvoda nasilje u porodici ali Tina i Zvezdan su to demantovali.

- Nikada je nisam maltretirao, to može i ona da vam potvrdi. 

BONUS VIDEO: