STIGLA DUPLA PENZIJA: Evo koliki iznos je legao na račun Verice Šerifović!


IZVOR: Republika/M. P. - 28.10.2024 | 16:30


Pevačica otkrila koliko novaca dobija svakog meseca!

Foto: ATA Images, Shutterstock, Printscreen/PIO fond
STIGLA DUPLA PENZIJA: Evo koliki iznos je legao na račun Verice Šerifović!

Popularna folkerka Verica Šerifović, majka naše pop zvezde Marije Šerifović, rođena je 12. septembra 1963. godine u Kragujevcu, a karijeru je započela davnih osamdesetih. Prvi album izdala je 1988. godine, a poslednji 2008. Verica nakon četiri decenije radnog staža uživa u mirnom životu i penziji, a dana provodi čuvajući unuka Marija, kog je Marija dobila krajem decembra prošel godine.

Foto: ATAImages, Youtube.com/ Paparazzo Lov Pink

Verica Šerifović uživa sa svojim unukom

Verica je otkrila kolika joj je penzija:

- Ukupno 39 godina uplaćenog radnog staža, 27 u Srbiji i 11 u Austriji. Penzija ovde je sada oko 35.000 dinara i austrijska malo manje od 250 evra, ali njih imam 14 ukupno. U maju i u oktobru primam duplu. Znači sada sam primila duplu 470 evra i ova srpska - objasnila je Verica za Grand.

Mario će 2. decembra proslaviti svoj prvi rođendan, a pripreme su uveliko u toku. Marija je nedavno objavila emotivni snimak svog sina i otkrila da se spremaju za proslavu.

- Opa, Miki! Vežbamo za 2. decembar, ljubi te baba, punu kesu će para da spremi - šaljivo je izjavila Šerifovićka dok je mali Mario đuskao u naručju.

- Evo šta baba radi kad je dete kod nje - napisala je šaljivo Marija u opisu snimka koji je podelila na svom Instagram nalogu.

Foto: instagram.com/serifovic

Marija, Verica i Mario se spremaju za njegov prvi rođendan

Marija je, inače, nedavno takođe podelila sa svojim pratiocima da je mali Mario napravio svoje prve korake, uz šalu da ih tek sada čeka haos. Verica Šerifović je, kako je poznato, veoma vezana za unuka i provodi dosta vremena sa njim, a Marija je nedavno izjavila da je uverena da njena majka više voli Marija nego nju.

- Da, njega volim više. Pa kako, umirem za njim, ženo! Ja ne mogu da živim bez njega - rekla je Verica tom prilikom.

BONUS VIDEO: