POZNATO STANJE SAŠE POPOVIĆA! Voditelji "Granda" iskreno o njegovoj BORBI!


IZVOR: Republika/M. P. - 28.10.2024 | 11:10


Peja, Žika i Voja otkrili šta se dešava s Popovićem!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock
POZNATO STANJE SAŠE POPOVIĆA! Voditelji "Granda" iskreno o njegovoj BORBI!

Publika s nestrpljenjem iščekuje povratak Saše Popovića u muzičko takmičenje "Zvezde Granda". Popović se ove sezone nije pojavio na snimanjima novih emisija zbog narušenog zdravstvenog stanja, a kako otkrivaju voditelji "Granda", stanje mu se poboljšalo.

O ovome je pričao voditelj Zoran Pejić Peja, koji je otkrio da je Saša mnogo bolje. 

- Čujemo se, bori se i mnogo je bolje. On je moj prijatelj i jako mi je drago da ide nabolje i svim srcem sam uz njega. Mi smo proživeli život zajedno - istakao je Zoran za Pink.rs.

Foto: printscreen/RED TV

Peja je otkrio da se Saša oseća bolje

O Sašinom zdravstvenom stanju je nedavno govorio i voditelj Žika Jakšić, koji je takođe potvrdio da se Popović oseća mnogo bolje.

- Sale je bolje, najbolje rečeno. Nije klonuo duhom, pre neki dan je bio do studija "Granda", pozdravio se sa svima. To je najvažnije. To ide nabolje, daje izglede takve. To je važno - rekao je Žika Jakšić.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Žika je takođe govorio o Sašinom stanju

Podsećanja radi, Sašu Popovića trenutno menja Voja Nedeljković, koji je nedavno otkrio kako se snalazi u toj ulozi.

- Iskoristio sam svoje radijsko znanje, gde vodim i pričam, i što bi se radijski reklo nikada ne "gazim preko vokala". Ovoga puta sam privremeno u ulozi moderatora, na mestu Saše Popovića. Godinama radim emisiju, ali ovo je neki drugi posao, nije "soba emocija" gde je sada, na mom mestu, Milan Mitrović, a na sceni je Ana Sević. Tek kad sednete na tu Sašinu stolicu, shvatite šta sve morate da držite pod kontrolom, i takmičare, ali i članove žirija, pogotovo sada kada oni ne vide kandidate, već ih samo slušaju. Ne sugerišem im, već sam tu da napravim vezu između kandidata i žirija i da dobijem obrazloženje zašto je kandidat dobio glasove ili zašto nije, kao i zašto je dobio "panik". Nemam pravo da ja dam "panik taster", to može samo žiri. Ako njih šestoro da "panik", onda moram da ja pritisnim taj taster koji se čuje i onda se završava takmičenje za tog kandidata. Sve ostalo je na pevačima - kako se predstave, ili kako ih žiri ocenjuje, ali mogu da zamislim koliko će njima biti teško kad počne dvoboj između mentora, kada svako ima svog kandidata. Videćemo kako će izgledati kada dvoje članova sedi pored mene ili Saše, a ostali ocenjuju. To će biti sukob titana - ispričao je Voja nedavno za Novosti.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voja trenutno zamenjuje Sašu Popovića

BONUS VIDEO: