ISIDORA OSUĐENA NAKON SERGEJOVE PRIJAVE: Trifunovićka morala Srbiji da plati OVOLIKO NOVCA!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.10.2024 | 12:00


Isidora Mijanović Trifunović nakon skandala u porodičnom domu, morala je da plati kaznu!

Foto: www.profimedia.rs Aleksandar Nalbantajn / Printskrin
ISIDORA OSUĐENA NAKON SERGEJOVE PRIJAVE: Trifunovićka morala Srbiji da plati OVOLIKO NOVCA!

Nakon nedavne optužbe Sergeja Trifunovića za nasilje, njegova supruga Isidora Trifunović Mijanović našla se u centru pažnje kada je privedena i osuđena na novčanu kaznu. Prema informacijama sa kojima raspolažemo, Isidora je osuđena po Zakonu o strancima zbog nezakonitog boravka u Srbiji i platila kaznu od 20.000 dinara.

Iako je kazna za ne prijavljivanje boravka predviđena zakonom iznosila od 10.000 do 50.000 dinara, Isidora je platila kaznu od 20.000 dinara, čime je okončala ovaj neobičan obrt događaja. Izvor blizak paru otkrio je da je njihov odnos turbulentan, ali da ipak postoji ljubav između njih, što dodatno intrigira javnost. POGLEDAJ GALERIJU

Isidora je osuđena na novčanu kaznu u iznosu od 20.000 dinara, istu je platila odmah. Ne verujem da će napuštati zemlju, njihov odnosa je takav, danas u dobri, sutra nisu. Ipak, vole se - rekao je izvor za Telegraf.

Nakon ovog incidenta, glumac Sergej Trifunović navodno pokušava na sve načine da reši probleme sa svojom suprugom. Situacija je dodatno komplikovana činjenicom da i pozivi prijatelja ne donose mir, što naglašava težinu trenutne situacije.

Ovaj događaj je još jednom privukao pažnju javnosti na privatni život poznatog para, dok se i dalje čeka da se situacija eventualno smiri ili dodatno zakomplikuje.

Sergej se za sada još uvek nije oglasio ovim povodom, kao i ni Isidora.

BONUS VIDEO: