U SPAVAĆOJ SOBI NASTRADALE PEVAČICE PRONAĐENA POTRESNA PORUKA: Nakon SAHRANE roditelji Andrijane Lazić pronašli REČI koje kidaju dušu!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.10.2024 | 13:00


Andrijana Lazić pre smrti imala je jedno da poruči roditeljima.

Foto: ST/Dragan Kadić,Facebook.com/Andrijana Lazić
U SPAVAĆOJ SOBI NASTRADALE PEVAČICE PRONAĐENA POTRESNA PORUKA: Nakon SAHRANE roditelji Andrijane Lazić pronašli REČI koje kidaju dušu!

Andrijana Lazić, talentovana pevačica iz Bijeljine, doživela je tragičnu smrt 10. januara ove godine nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, gde je boravila sa svojim drugaricama.

Ova vest je potresla njenu porodicu, prijatelje i mnoge obožavaoce širom regiona. Andrijana, koja je imala samo 28 godina, bila je poznata po svojoj izuzetnoj muzičkoj karijeri i harizmatičnoj ličnosti. POGLEDAJ GALERIJU


Nakon tragedije, u porodičnom domu u Bijeljini pronađena je poruka koju je napisala Andrijana. U toj poruci, ona je izrazila svoju ljubav prema porodici, što je dodatno potvrdilo koliko je bila bliska sa svojim najbližima. Ovo otkriće dodatno je potreslo njene rođake i prijatelje, naglašavajući emotivnu vezu koju je Andrijana imala sa svojom porodicom.

- Andrijana je bila jako, jako privržena svojoj porodoci, i njen otac je igrao ključnu ulogu u njenom životu. Imali su tako poseban porodičan odnos, da je to bilo samo za poželeti. Ona je pre nego što je otišla za Dubaiji, ona je stalno nešto pisala po svesci, poruke neke, jer je bila baš talentovana za pisanje. I u jednoj je poruci napisala: ,,Volim vas, vi ste mi sve, bez vas ne bih bila tu gde jesam, hvala vam". To je pronađeno tek nakon svega što se desilo u njenoj spavaćoj sobi - govori za Republiku izvor blizak porodici. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Andrijana Lazić Bijeljina

 


Andrijana je boravila u Dubaiju sa svojim drugaricama kada se dogodila ova tragična nesreća. Istražitelji su utvrdili da je do pada došlo sa 24. sprata zgrade, ali okolnosti koje su dovele do ovog događaja i dalje su predmet istrage. Ovaj tragičan ishod ostavio je mnoge u šoku i tugi, dok su se obožavaoci Andrijanine muzike okupili da odaju počast njenoj izuzetnoj umetnosti i ličnosti.

BONUS VIDEO: