OVO JE UMRLICA MAJKE VLADE GEORGIEVA: Danas je ispraća na VEČNI POČINAK, a reči kidaju dušu!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.10.2024 | 14:15


Vlado Georgiev danas sahranjuje majku.

Foto: ATA Images
OVO JE UMRLICA MAJKE VLADE GEORGIEVA: Danas je ispraća na VEČNI POČINAK, a reči kidaju dušu!

Danas će biti održana sahrana Borka Georgiev, majke poznatog pevača Vlade Georgieva, koji je nedavno izgubio svoju voljenu majku. Sahrana će se obaviti u užem krugu porodice na gradskom groblju na Savini, a porodica prima saučešće u gradskoj kapeli od 12 časova.

Vlado Georgiev je javno izrazio svoju tugu i bol putem emotivne poruke koja je dirnula mnoge. Kroz reči ispunjene ljubavlju i sećanjima, izrazio je svoje osećaje prema majci koja je bila njegova snaga, podrška i kritičar. Njegove reči odaju poštovanje prema majci koja je ostavila neizbrisiv trag u njegovom životu.

Foto: ATA Images

Vlado Georgiev sahranjuje majku

- Sahrana drage nam pokojnice će se obaviti u užem krugu porodice u ponedeljak 28.10.2024. godine u 14 časova na gradskom groblju na Savini. Saučešće primamo na dan sahrane u gradskoj kapeli od 12 časova. Ožalošćeni: suprug Dragoljub, sinovi Saša i Vladimir, snage Tatjana Milica, unuke: Vladana Staša, Sofija i Elena, praunuk Jakša i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji -pisalo je na umrlici piše Blic.

Porodična tuga zbog gubitka voljene supruge, majke, bake i prabake Borka Georgiev oseća se kroz reči obaveštenja o sahrani, gde se ističe njena uloga u životima svojih najmilijih.

Ovaj težak trenutak za porodicu Georgiev pokazuje koliko je važno izražavanje emocija i opraštanje od voljenih osoba. Njihova zajednička tuga okuplja ih u trenucima sećanja i oproštaja.

Foto: TANJUG / ZORAN ZESTIC

Vlado Georgiev sahranjuje majku


Majka Vlade Georgieva bila je ne samo njegova majka, već i neko ko je ostavio dubok trag u životima mnogih ljudi. Njena ličnost, ljubav i podrška će zauvek ostati u sećanjima onih koji su je poznavali. Oproštaj od nje je trenutak duboke tuge, ali i prilika da se setimo svih lepih trenutaka koje je Borka Georgiev unela u živote svojih najbližih.

Sahrana voljene majke Vlade Georgieva je prilika da se pokaže poštovanje prema životu koji je proživela i da se obeleži njen odlazak uz dostojanstvo i ljubav. Ovo je trenutak kada se porodica, prijatelji i poštovaoci Vlade Georgieva okupljaju kako bi se oprostili od Borka Georgiev i pružili podršku Vladi i njegovoj porodici u ovim teškim trenucima.

BONUS VIDEO: