ĐEDOVIĆ SE NE ZAUSTAVLJA: Posle Sekinog UDARA na Cecu, uzvratio pevačici NAJBRUTALNIJE!


IZVOR: Republika/M. P. - 28.10.2024 | 14:35


Marko bez dlake na jeziku o folkerki!

Foto: ATA Images
ĐEDOVIĆ SE NE ZAUSTAVLJA: Posle Sekinog UDARA na Cecu, uzvratio pevačici NAJBRUTALNIJE!

Pevačica Seka Aleksić našla se u centru skandala kad je javno prokomentarisala stajling svoje starije koleginice Svetlana Cece Ražnatović

- Mislim da žena koja je zvezda, a koja zaslužuje da izgleda lepše je Ceca. Ceca treba, po mom mišljenju, da promeni šminkera. Kad je vidim, ja to pomislim.  Isto važi i za njenog stilistu. Ne treba niko da se ljuti. Zaslužuje da mnogo bolje i lepše i skuplje izgleda na nastupima - izjavila je Seka nedavno na jednog događaju za okupljene medije.

Foto: Ata Images

Seka je nedavno isprozivala Cecin stajling i frizuru

Nakon toga je ušla u otvoreni rat sa Markom Đedovićem, koji je stao u odbranu svoje prijateljice Cece, a sada je ponovo udario na Aleksićevu.

- Što se Zuhre bogomoljke, tiče mislim da je na Ibarskoj magistrali preterala sa uterivanjem đavola i nikako da istera to iz sebe, pa povremeno izleti kao ovog puta. Ili joj je možda holesterol udario u mozak u kombinaciji s kiseonikom sa one njive na kojoj živi i zbog toga je pobrkala gradivo. Prvo, žena je formalno nepismena, drugo, ocenjuje Cecin izgled i oblačenje i očekuje jadna reakciju od Cece. Najviše je boli što to Cecu ne zanima uopšte. Svima im je žena kriva što nikada neće biti broj jedan, jer jednostavno nemaju to nešto, ali imaju povišen holesterol i verujem štikle od titanijuma da izdrže onoliku kilažu. Malo joj je to bilo, pa je prozvala mene kao njenog prijatelja koga Ceca huška - kaže Marko, pa dodaje:

- Nek ona brine o svojim prijateljstvima jer nema prijatelja kog nije prodala kao vreću go*ana. Još i pare nekima duguje. Kada mene pomene kao rijaliti lika ja verujem da ona nema pojma o politici, a ni o školi. Ne zna da sa osobom mog stepena obrazovanja nije mogla da uteruje demone po Ibarskoj. Kada sam ja sedeo na sastanku sa tadašnjim premijerom u 22 godine ona je i dalje zakopčavala onaj bodi na golo telo u šupi u kojoj ju je držao bivši muž, gde je radila koješta i drala se na mikrofon kao da joj je krava stala na nogu. Koliko sam čuo od njenih bivših prijatelja, njen život liči na rijaliti. Kućna pomoćnica joj se porodila i svašta nesto. Isto tako sećam se tužbe koju je podnela protiv Stoje za oralno zadovoljavanje gostiju u kafani ispod stola. Mogla je da skida sa portala, ali ima arhiva štampanih izdanja. Tako da ovo oko svađa joj neće pomoći jer je iskopirala Teu Tairovic da bi se vratila sa nekim hitom, ali džaba, ništa od toga... Želim joj mirne dane u prevremenoj penziji, neka kupi ovce bar da se ne muči do pečenjare da kupuje hranu - zaključuje Đedović za Informer.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages, Ognjen Bogdanović

Đedović je isprozivao Cecu

BONUS VIDEO: