BIVŠI ZADALI UDARAC UKI Q! Sergej Pajić zapevao na Luksovom rođendanu, snimak se deli MUNJEVITOM BRZINOM! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 28.10.2024 | 15:20


Ovo niko nije očekivao!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Vladimir Lukić
BIVŠI ZADALI UDARAC UKI Q! Sergej Pajić zapevao na Luksovom rođendanu, snimak se deli MUNJEVITOM BRZINOM! (VIDEO)

Influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, dopela je u žižu interesovanja domaće javnosti zbog veze sa Sergejom Pajićem, mladim pevačem koji se proslavio u "Pinkovim zvezdicama". Nakon raskida, Uki je imala još jednu dužu vezu, sa crnogorskim influenserom Lukom Bojovićem, koji je poznatiji na društvenim mrežama kao Luks.

Foto: ATA Images

Luks i Uki Q

Luks je sinoć proslavio rođendan u jednom poznatom prestoničkom lokalu, a zanimljivo je da je Sergej bio pozvan na rođendan, a u jednom trenutku se čak i latio mikrofona, pa zajedno sa Editom Aradinović zapevao pesmu "Kad zamirišu jorgovani". Snimak se brzo proširio po društvenim mrežama, a komentari samo pljušte.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sergej Pajić

"Još samo Uki Q fali", "Prenkuj Unu", "Čemu ovo?", "Tu je i Vojaž, ja mislio da su u svađi", "Šok", "Šta se dešava?", "Ali Vojaž...", "Savršeni su", samo su neki od komentara ispod snimka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Podsećamo, Una je nedavno govorila o raskidu sa Luksom, te otkrila da li je dobra sa njim.

- Nakon raskida smo ostali dobri, a onda je on napravio veliko sr*nje, nakon čega je umro za mene. Možda je licemerno što sam prećutala i što mu na neki način čuvak ugled koji gradi na društvenim mrežama. Ali preko takvih stvari, da kažem nasilja se ne prelazi. Dobro je da nema zabranu prilaska, na tome smo sada - rekla je Uki u jednoj emisiji, pa dodala:

- To se desilo na javnom mestu, meni je bilo fascinantno kako niko niej snimio, a pre dva meseca mi je jedna devojka poslala snimak toga i napisala: ,,Ako ti ikada bude trebao snimak", a bio je poddejstvom alkohola... On je prošao kroz ceo pakao sa mojom sestrom i nakon toga je baš umro za mene. Baš imam osećaj da nikada nisam upoznala tu osobu, veliko razočarenje! Mi smo raskinuli početkom ove godine i ostali smo okej, to se desilo negde u aprilu ja mislim, to je poslednji put da me je čuo i video. Blokirala sam ga u svakom smislu.

BONUS VIDEO: