OTKAZAN KONCERT ŽELJKA BEBEKA NAKON VELIČANJA OLUJE! Srbomrzac pukao ko ZVEČKA u Beogradu - konačno smo se OPAMETILI!


IZVOR: Republika/P. R. - 28.10.2024 | 17:10


Nakon pisanja portala Republika o sramnom potezu bivšeg člana "Bijelog dugmeta", organizatori doneli pravičnu odluku!

Foto: ATAImages
OTKAZAN KONCERT ŽELJKA BEBEKA NAKON VELIČANJA OLUJE! Srbomrzac pukao ko ZVEČKA u Beogradu - konačno smo se OPAMETILI!

Pevaču i bivšem članu benda "Bijelo dugme", Željku Bebeku, otkazan je dugo najavljivani solistički koncert u beogradskom Sava Centru, koji je planiran za 15. novembar ove godine, saznaje Republika, koja je prva pozvala organizatore da zabrane muzičaru da peva u prestonici Srbije nakon sramnih postupaka protiv našeg naroda.

Naime, prema informacijama koje su došle do našeg portala, Bebek za svojih 50 godina karijere nije uspeo da proda ni 50 karata za predviđeni koncert u Beogradu. Da do nastupa neće doći, potvrdili su i organizatori.

- Koncert Željka Bebeka zakazan za 15. novembar 2024. godine u Sava Centru se otkazuje zbog nepredvidivih tehničkih okolnosti - naveli su organizatori, a koncert je iz svoje liste nastupa izbacio i sam pevač.

Foto: printscreen

Otkazan koncert Željka Bebeka u Beogradu

Podsećanja radi, pevač i bivši član benda "Bijelo dugme", Željko Bebek, nastupio je u 4. avgusta u Gospiću, administrativnom središtu Ličko-senjske županije, na proslavi akcije hrvatske vojske "Oluja". Iako se do samog koncerta pravdao da ne zna da li će uopšte nastupati, fotografije i snimci sa proslave, na kojima Bebek nazdravlja čašom vina u ruci, kao i njegove objave na Instagram profilu, izazvale su oštre reakcije i bes javnosti.

- Pa, ja ne znam još. Nisam siguran. Mislim da neću nastupati. Ne znam stvarno. Nisam ni video da su objavili na Fejsbuku. Ja sam još na odmoru - rekao je Bebek tada, koji je nastavio sramno da se pravda:

Foto: E-stock, Tanjug, Profimedia

Željko Bebek pevao na proslavi akcije hrvatske vojske "Oluja"

- Pa, ne verujem. Nemam ja nikakvo mišljenje. Ovo je posao koji, ako uplate, radiš, ako ne, ništa, onda je to "kad na vrbi rodi grožđe". Zasad je da ne znam ništa, evo. Nije posao nikakav sklopljen, uređen, pa videćemo.

Brojne poznate ličnosti iz Srbije, gde Željko Bebek zarađuje novac, pozvali su da se njegov koncert u našoj prestonici zabrani. Među njima bili su Jelena Karleuša, Jovana Jeremić, Vesna Vukelić Vendi...

BONUS VIDEO: