Milan Kalinić uhvaćen u jeku razvoda: Evo šta glumac radi dok misli da ga kamera ne snima (VIDEO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 28.10.2024 | 20:00


Samo što se vratio u Srbiju!

Foto: ataimages
Milan Kalinić uhvaćen u jeku razvoda: Evo šta glumac radi dok misli da ga kamera ne snima (VIDEO)

 

 

Razvod glumca i voditelja Milana Kalinića i njegove supruge Sandre, nakon 18 godina zajedničkog života, šokirao je javnost i izazvao veliko interesovanje i spekulacije, a detalji koji su procurili o njihovom životu nakon razvoda samo su pojačali radoznalost javnosti.

Paparaco Republike uslikao je Milana Kalinića u jeku razvoda na jednoj raskrsnici u centru Beograda, a u snimku na početku teksta možete pogledati šta je radio u svom automobilu dok je čekao da se upali zeleno svetlo.  POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, popularni voditelj nedavno je privremeno napustio Srbiju nakon što je odjeknula vest o njegovom razvodu. On je objavio video na društvenoj mreži, gde je delovao veoma raspoloženo, ne obazirući se mnogo na priče koje kruže o krahu njegovog braka.

U videu je otkrio da se nekio vreme sklonio u Norvešku i da uživa na plaži, uporedivši je sa plažama na Maldivima. Uz osmeh, opisao je uživanje u krofnama, pivu i hladnim sokovima, pokazujući da je spreman za novi početak.

Foto: ATA Images

Sandra i Milan Kalinić razišli su se nakon 18 godina braka

Takođe i njegova sada već bivša supruga Sandra u međuvremenu je prekinula ćutnju i oglasila se na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. 

Nakon medijskih nagađanja i spekulacija, Sandra je iznenadila javnost novom objavom. Na slici iz automobila, sa kačketom na glavi, prati je pesma Đorđa Balaševića "Miholjsko leto".

"Tajne su tu, zato da ih neko nasluti,

Postoji reč koja vredi, tek kada se odćuti

Bog je kanuo čaj, svud je prasnuo sjaj"

Inače, kako smo već pisali Milan Kalinić se nakon razvoda iselio iz zajedničkog stana i u potrazi je za novom nekretninom, a za to vreme se vratio da živi kod svoje majke.

BONUS VIDEO: