Darko ne može ponovo da se ženi: Ana mu ne da razvod zbog para!


IZVOR: - 10.07.2018 | 05:15


Folk pevač Darko Lazić, koji već mesecima neformalno više nije u braku sa Anom Sević, ipak neće moći ponovo da se ženi jer mu još uvek zakonita supruga ne da razvod. Naime, pevač je nakon razlaza sa ženom navodno ostao u dobrim odnosima s njom zbog ćerke, a kako su oboje ubrzo uplovili u nove emotivne veze, delovalo je kao da više i nema mesta ničijoj sujeti, te da nastavlja svako svoj život. Međutim, kada se pronela vest da Lazić na jesen planira venčanje sa devojkom Marinom, Sevićka, kojoj to nikako ne ide u prilog, stavila mu je do znanja da je to nemoguće zato što ona neće pristati na sporazumni razvod.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Ana i Darko

- Kada su rešili da se raziđu, Ana i Darko su se dogovorili da ostanu u braku, ali živeći na različitim adresama. Navodno je Sevićka to predložila zbog Lorene, ali i finansijske sigurnosti, a Lazić je pristao da neformalno budu razvedeni, a da pred zakonom i dalje budu muž i žena. Oboma im je odgovaralo da što više izglade odnose i da mogu normalno da se čuju i komuniciraju oko deteta. Darko je nastavio da ih obilazi, da kupuje stvari i igračke za naslednicu, a i Ani daje novac za sve što joj je potrebno u kući i oko Lorene. On im čak finansira letovanja i zimovanja, tako da su njih dve nastavile da žive u luksuzu - priča izvor blizak bivšem paru i dodaje:

- Logično, sve bi se to promenilo kada bi se Darko ponovo oženio, pa Ana ni u ludilu sada ne bi pristala na zvanični razvod i odrekla se svega. Kada bi sudski okončala brak s Lazićem, ona i njihova mezimica živele bi od alimentacije, što nikako nije isto kao sada, kada finansijski ima sve kao i dok su živeli zajedno.

Podsećanja radi, Lazićevi roditelji, kojima se Sevićka navodno nikada nije sviđala, jedva su dočekali da dobiju novu snajku. Pogotovo što je u pitanju devojka iz njihovog kraja, gde se svi dobro poznaju, pa su Darkovi oduševljeni Marinom, koja je skromna i fina.

Ovim povodom smo pokušali da stupimo u kontakt s Lazićem i Sevićkom, ali oni su na brojeve poznate redakciji ostali nedostupni.