ČUVARI GALAKSIJE NA INTERGALAKTIČKOM PUTOVANJU U PARIŠKOM DIZNILEND


IZVOR: Republika/A.D. - 24.04.2023 | 13:36


Uoči svetske premijere Marvelovog filma „Čuvari Galaksije: Volume 3“ trećeg nastavka omiljene franšize čije nas prikazivanje u domaćim bioskopima očekuje od četvrtka, 4. maja, glumačka ekipa filma otputovala je na intergalaktičko putovanje i posetila, tokom evropskog Gala događaja, Diznilend u Parizu.

Foto: Disney Studios
ČUVARI GALAKSIJE NA INTERGALAKTIČKOM PUTOVANJU U PARIŠKOM DIZNILEND

U punom sjaju u kampusu Osvetnika u Diznilendu blistale su zvezde Kris Prat, Zoe Saldana, Pom Klementif, Karen Gilan i Vin Dizel, kao i prvi među jednakima reditelj sva tri filma Džejms Gun.

- Dugo smo bili odsutni, ali pta god se bude desilo, galaksiji još uvek trebaju čuvari - reči su Pitera Kvila, jer kada se voljena Marvelova ekipa neprilagođenih useli na jednu planetu, živote im ubrzo menjaju odjeci Roketove turbulentne prošlosti.

Foto: Disney Studios

Čuvari Galaksije: Volume 3

Piter Kvil je još uvek potrešen od gubitka Gamore, u cilju opasne misije spašavanja Roketovog života, on mora da okupi svoj tim. Reč je o podvigu koji bi mogao, ukoliko se ne završi uspešno, da dovede do kraja Čuvare galaksije, onakvim kakvim ih poznajemo.

Foto: Disney Studios

Premijera filma Čuvari Galaksije: Volume 3

Američki naučnofantastični film o timu superheroja snimljen je po istoimenom stripu, kada su se 2014. prvi put su se pojavili na velikom platnu. Film je nominovan za dve nagrade Oskar, od kojih i za onu u kategoriji Za najbolje vizuelne efekte.

Foto: Disney Studios

Premijera filma Čuvari Galaksije: Volume 3, Marvelov film

Tri godine kasnije snimljen je i drugi deo „Čuvari galaksije Vol. 2", nakon čega se deo ekipe pojavljivao i u drugim Marvelovim ostvarenjima poput filmova: „Osvetnici: Rat beskraja“, „Osvetnici: Kraj igre“ i „Tor: ljubav i grom“ čineći Marvelov univerzum povezanim i objedinjenim. 

BONUS VIDEO: