ŽIVOT POSLE ZLATNE PALME: Goran Bogdan pokazao šta radi po povratku sa Kanskog festivala


IZVOR: Milica Bobinac - 27.05.2024 | 20:00


Na osvojenoj nagradi javno su mu čestitali Miloš Biković, Milan Marić, Gordan Kičić, Sloboda Mićalović, Bojana Maljević...

Foto: Instagram.com
ŽIVOT POSLE ZLATNE PALME: Goran Bogdan pokazao šta radi po povratku sa Kanskog festivala

Film "Čovek koji nije mogao da ćuti" reditelja i scenariste Nebojše Slijepčevića, u produkciji Katarine Prpić i Danijela Peka, osvojio je Zlatnu palmu za najbolji kratkometražni film na Filmskom festivalu u Kanu. Svečanoj premijeri su prisustvovali reditelj, scenarista, producenti, koproducentkinja i glumci Goran Bogdan, Aleksis Manenti, Dragan Mićanović, Silvio Mumelaš i drugi. 

Po povratku sa Kanskog festivala glumac Goran Bogdan objavio je video-snimak na društvenoj mreži Instagram i pokazao svojim pratiocima kako živi nakon dobijanja Zlatne palme.

Ono što se vidi na snimku iznenadilo je mnoge koji zamišljaju glamurozno slavlje, luksuzni ambijent, ljude u odelima sa čašom šampanjca u ruci. Goran Bogdan je pokazao sve suprotno od toga - u rukama drži brusilicu dok u radnom odelu obrađuje metalnu stolicu.

 

 

Ispod snimka ispisao je reči koje su nasmejale njegove pratioce na Instagramu:

- Moj život nakon Palme...

Film "Čovek koji nije mogao da ćuti" je, u konkurenciji sa još 10 naslova, trijumfovao u kategoriji kratkometražnog filma.

Film su producirali Katarina Prpić i Danijel Pek iz Antitalenta, a realizovan je u koprodukciji s kućama iz Bugarske, Francuske i Slovenije. Bio je to drugi hrvatski film od osamostaljenja koji se na Filmskom festivalu u Kanu prikazuje u glavnom takmičarskom programu, odnosno u konkurenciji za Zlatnu palmu za najbolji kratkometražni film.

Na osvojenoj nagradi Goranu Bogdanu su putem Instagrama javno čestitali Miloš Biković, Milan Marić, Gordan Kičić, Sloboda Mićalović, Bojana Maljević...

 

BONUS VIDEO: