SIRENA MEĐU AJKULAMA: Olja Lević objavila snimak koji LEDI KRV U ŽILAMA! Otputovala na EGZOTIČNU destinaciju, pa uradila OVO!


IZVOR: Milica Bobinac - 28.05.2024 | 22:45


Glumica se baškari na Maldivima.

Foto: Instagram.com
SIRENA MEĐU AJKULAMA: Olja Lević objavila snimak koji LEDI KRV U ŽILAMA! Otputovala na EGZOTIČNU destinaciju, pa uradila OVO!

Glumica Olja Lević, koja je popularnost u Srbiji stekla ulogom Mile u najdugovečnijoj domaćoj seriji "Igra sudbine", izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama kada je objavila snimak zbog kojeg je mnogima zastao dah.

Nije velik broj onih koji bi se usudli da uskoče u more puno ajkula, a Olja je uradila baš to. Glumica je otputovala na Maldive, gde uživa u egzotici, a na Instagramu je objavila snimak na kojem se vidi kako ispunjava vreme na odmoru. 

Naime, ona je uskočila u more i plivala sa ajkulama, zbog čega je dobila čestitke za hrabrost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Glumica je poznata po tome da često objavljuje fotografije i snimke iz privatnog života, a svojim izgledom od prvog pojavljivanja pred kamerama privlači pažnju. Najveću popularnost privukla je ulogom u telenoveli "Igra sudbine", ali više nije deo ove ekipe. Ipak, ostaće upamćena kao smerna i dobroćudna devojka Mila Galić, a malo je poznato da je ovoj glumici najpre bila namenjena uloga najveće zlobnice u seriji. Atraktivnu i zlu manekenku Sofiju Šubarević, prvobitno je trebalo da igra Olja Lević.

Međutim, u poslednjem trenutku došlo je do promene pa je Sofija poverena Matei Milosavljević, u čijoj se ulozi mlada glumica odlično snašla.

Ova saznanja nam je i sama Olja Lević potvrdila i otkrila detalje o kojima se dugo ćutalo.

Zvali su me na kasting za ulogu Sofije Šubarović. Ona je kao model, a kako su videli moje fotografije, tako su me na osnovu toga i pozvali. Međutim, ipak su odlučili da igram glavnu ulogu, dobricu. Ali bih itekako volela da igram neku zlicu. I mislim da bih se u tome super snašla - rekla je ranije za “Super TV” kroz osmeh Olja Lević.

BONUS VIDEO: