POSLEDNJA ŽELJA PRED SMRT RUŽICE SOKIĆ TERA SUZE NA OČI: Suprugu je pred izdisaj poručila OVO!


IZVOR: Republika/O. B. - 08.06.2024 | 17:30


Ružica Sokić imala je veliku želju, koju nije stigla da ispuni.

Foto: youtube/printscreen/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal
POSLEDNJA ŽELJA PRED SMRT RUŽICE SOKIĆ TERA SUZE NA OČI: Suprugu je pred izdisaj poručila OVO!

Ružica Sokić, jedna od najvećih glumačkih diva bivše Jugoslavije, ostavila je neizbrisiv trag u filmskoj i televizijskoj industriji svojim nezaboravnim ulogama i replikama. Kroz svoju bogatu karijeru, Ružica je osvojila srca publike širom regiona, ostvarujući zapažene uloge u filmovima poput "Kad budem mrtav i beo", "Tesna koža", "Užička republika" i mnogim drugim. Njen talenat i harizma obeležili su ne samo jugoslovensko glumište, već i šire.

Iza scene, Ružica je bila duboko posvećena svom suprugu, Miroslavu Lukiću, sa kojim je provela 30 godina u srećnom braku. Njihova ljubavna priča bila je inspiracija mnogima, a Ružica je pred sam kraj života izrazila svoju poslednju želju - da je Miroslav ne zaboravi. Ova dirljiva izjava otkriva dubinu njihove ljubavi i povezanosti koja je trajala i nakon Miroslavovog odlaska, pišu Novosti. 

Foto: youtube/printscreen/ Bimbros Beograd

Ružica Sokić

 


Iako više nisu među nama, Ružica i Miroslav ostavili su neizbrisiv pečat u srpskoj kinematografiji i pozorištu. Njihov doprinos umetnosti nastavlja da živi kroz klasike jugoslovenske kinematografije, a Ružicina poslednja želja - da je ne zaboravi - zauvek će odzvanjati kao podsetnik na njihovu veliku ljubav i doprinos umetnosti.

Foto: youtube.com

Ružica Sokić

 


Iako je prošlo deset godina od njenog odlaska, Ružica Sokić i dalje živi kroz svoje filmske i televizijske ostvarenja koja su obeležila jedno vreme. Njena harizma, talent i neponovljivost ostavili su neizbrisiv trag koji će zauvek biti deo kulturne baštine ovih prostora. Ružica Sokić - večna inspiracija i simbol neponovljive glumačke veličine.

BONUS VIDEO: