GLUMICA SA STOMAKOM DO ZUBA NA SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU! Kolege pružaju podršku Mileni Radulović, evo ko je sve došao ispred suda! (FOTO)


IZVOR: Republika/M.B. - 24.06.2024 | 10:50


Vanja Nenadić u pratnji partnera ispred Višeg suda u Beogradu.

Foto: ST/Nemanja Pančić
GLUMICA SA STOMAKOM DO ZUBA NA SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU! Kolege pružaju podršku Mileni Radulović, evo ko je sve došao ispred suda! (FOTO)

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, učitelju glume nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu, a mnogi poznati glumci pojavili su se ispred suda kako bi pružili podršku Mileni Radulović i Ivi Ilinčić.

Miki Aleksiću, vlasniku škole glume, koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje polaznica svog studija, se nastavlja suđenje, a na planiranom ročištu glumica Iva Ilinčić trebalo bi da svedoči o grozotama koje je doživela od strane okrivljenog.

Kao podrška Ivi, tim povodom ispred Višeg suda u Beogradu, pojavili su se Svetozar Cvetković, Aleksandar Radojičić, Amar Ćorović, Jovan Jovanović, a posebnu pažnju privukao je dolazak Vanje Nenadić, koja je u osmom mesecu trudnoće. Ona je došla u pratnji partnera glumca Marka Todorovića, sa kojim čeka prvo dete. POGLEDAJ GALERIJU

Ispred Višeg suda u Beogradu je osvanuo transparent sa natpisom "Verujemo Mileni Radulović" čime je ukazana podrška mladoj glumici.

Podsećamo, Aleksić se, prema optužnici koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Beogradu, na teret stavlja da je više puta silovao četiri svoje učenice koje su u tom trenutku bile maloletne. Takođe, prema optužnici, Aleksić se tereti i da je nad tri devojke izvršio nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja - svoje pozicije nastavnika glume.

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Prva koja je skupila hrabrosti i prijavila silovanje i zlostavljanje policiji, bila je glumica Milena Radulović i ona je to učinila u januaru 2021. godine, a potom su to uradile i ostale devojke.

Nekoliko prethodnih ročišta je odloženo zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja i onkološke terapiije koju prima.

Inače, Aleksić je optužen za seksualna zlostavljanja sedam polaznica svog dramskog studija, koji je u međuvremenu zatvoren. 

 

 

BONUS VIDEO: