DA SE NAJEŽIŠ! OVO JE ĆERKA EVE RAS! Krunina smrt je obavijena MISTERIJOM, a njena fotografija s roditeljima PRVI PUT je u javnosti!


IZVOR: Republika/M.B. - 25.06.2024 | 14:30


Na društvenim mrežama osvanula je porodična slika slavne glumice.

Foto: youtube.com/printscreen
DA SE NAJEŽIŠ! OVO JE ĆERKA EVE RAS! Krunina smrt je obavijena MISTERIJOM, a njena fotografija s roditeljima PRVI PUT je u javnosti!

Fotografija naslednice Eve Ras, nekada talentovane književnice Krune, osvanula je na društvenim mrežama. Prvi put u javnosti objavljena je uspomena iz života poznate glumice, koja otvara najbolnije poglavlje u njenom životu. Evina naslednica Kruna bila je mlada spisateljica, koja je do svoje 12. godine objavila čak tri književna dela, a preminula je u 24. godini u Parizu, gde je studirala.

Krunina smrt obavijena je velom tajne, a glumica se nikada nije oporavila od velikog gubitka.

Foto: A. Nalbantjan

 

Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu - objavila je jednom prilikom Eva Ras.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivstars.com (@vivstars)

 

Na jednoj Instagram stranici objavljena je zajednička slika Eve Ras sa pokojnom ćerkom Krunom, ali i pokojnim suprugom Radomirom Stevićem Rasom. To je jedina zajednička slika u javnosti nekad srećne porodice koju je zadesio niz nesrećnih događaja.

Podsetimo, Eva Marija Balaš Stević poznatija kao Eva Ras je srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica, slikarka i književnica. Rođena je 1. januara 1941. godine u Subotici. Živi i radi u Beograd. Ostvarila mnogobrojne uloge na filmu, napisala je više od 20 književnih dela, dok je slikarstvom počela da se bavi sredinom osamdesetih godina 20. veka. U javnosti je poznata i kao ženu bez dlake na jeziku, te često komentariše aktuelne teme. 

 

 

BONUS VIDEO: