DOVEDITE LINIJU DO SAVRŠENSTVA UZ DIJETU MILANA MARIĆA! Glumac otkrio kako je skinuo više od 20 kilograma!


IZVOR: Republika/M.B. - 01.07.2024 | 12:30


Glumac je zbog uloge morao da se ugoji, pa iz ličnog iskustva kaže da je to teže nego smršati.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
DOVEDITE LINIJU DO SAVRŠENSTVA UZ DIJETU MILANA MARIĆA! Glumac otkrio kako je skinuo više od 20 kilograma!

Fizičke transformacije sastavni su deo glumačkog posla, a Milan Marić je na svojoj koži iskusio drastične promene. Zbog glavne uloge u ruskom filmu "Dovlatov" morao je da se ugoji čak 20 kilograma, a već sledeća uloga zahtevala je od njega da bude "fit".

Marić je svojevremeno istakao da je morao da promeni ishranu, da jede mnogo jaja i mesa, kako bi "nabacio" masu. Prošavši kroz sve to, glumac je zaključio da je mnogo teže ugojiti se nego smršati.

Foto: youtube.com/Film Fest Gent/printskrin

U filmu "Dovlatov"

Jedi jaja i slaninu, jedem jaja i slaninu. Jedi piletinu, jedem i piletinu! Prosto neće! Prosto, imam 80 kilograma, neće! Doguram nekako do 82 kile i nena šanse, to se vrati. Onda sam došao do toga da sam u jednom trenutku jeo za doručak pet, šest jaja sa slaninom - ispričao je glumac svojevremeno u emisiji na televiziiji K1 i dodao da je do kraja imao 105 kilograma.

Nakon toga, zbog role legendarnog Tome Zdravkovića u filmu "Toma" smršao sa 103 na 79 kilograma.

Foto: Tanjug

U filmu "Toma"

Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavii odnosu ka svom telu. To nije telo na koje si ti navikao. Osećaš, kao da si u tuđem telu, treba ti period adaptacije. Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš taj gubitak utiče na tebe - rekao je Marić za Blic i istakao da je gladovanje ono što je njemu pomoglo da izgubi kilograme.

Pokušao sam razne dijete i ništa nije uspelo. Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam. Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar - prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate - otkrio je glumac.

 

 

BONUS VIDEO: