PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ! Glumica postala mama po treći put! Čestitke stižu sa svih strana!


IZVOR: Republika/ D. L. - 06.07.2024 | 15:50


Tamara i njen suprug Petar Benčina već imaju dvoje dece, ćerku Stašu i sina Lazara, a sada su svoju porodicu uvećali još jednim naslednikom.

Foto: Instagram.com
PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ! Glumica postala mama po treći put! Čestitke stižu sa svih strana!

Danas je popularna glumica Tamara Dragičević postala majka po treći put i na svet je donela sina! Tamara i njen suprug Petar Benčina već imaju dvoje dece, ćerku Stašu i sina Lazara, a sada su svoju porodicu uvećali još jednim naslednikom.
 

Foto: Instagram printsceen

Tamarina objava na Instagramu

 

Tamara je inače jednom prilikom podelila svoje iskustvo prvog porođaja koji se dogodio 2016. godine, ističući da nije pravila velike pauze nakon oba porođaja. U podkastu "Tampon zona", glumica je otvoreno govorila o izazovima majčinstva i balansiranja između karijere i porodičnih obaveza. Istakla je svoju sreću zbog toga što može da bude "prisutna majka" i istovremeno se posvećuje svom poslu.

Foto: instagram.com

Tamara Dragičević

 

Apsolutno sam uvek na strani žena. Imamo svoje želje i potrebe, nije laka pozicija ni danas, ali se hvala Bogu, čini mi se, stvari menjaju. Isto tako smo sebi otežale život sa svim što smo želele i uzele na sebe, a ništa to manje nije od onoga što su naše bake i mame radile. Možda je bilo tada lakše jer su imale više vremena - objasnila je ona. 

Tamara je istakla da je uvek na strani žena i da podržava njihove želje i potrebe. Naglasila je da je bitno da žene imaju mogućnost da ostvare svoje ambicije i da se bore za svoje ciljeve, uprkos izazovima koje donosi majčinstvo. Govoreći o svom iskustvu, istakla je važnost svoje uloge kao majke, ali i potrebu da nastavi da radi i razvija svoju karijeru.
 

BONUS VIDEO: