PRESLATKO! Glumica na prozoru porodilišta sa BEBOM u naručju, a Petar Benčina iz dvorišta sa sinom bodri suprugu!


IZVOR: Republika/M.B. - 08.07.2024 | 08:50


Ponosni tata je napravio slavlje za pamćenje povodom rođenja trećeg deteta.

Foto: printskrin/instagram.com/tamaradragicevic
PRESLATKO! Glumica na prozoru porodilišta sa BEBOM u naručju, a Petar Benčina iz dvorišta sa sinom bodri suprugu!

Popularna glumica Tamara Dragičević porodila se treći put i svom suprugu glumcu Petru Benčini podarila još jednog sina, kojem su ponosni roditelji dali ime Boris.

Tamara nije krila sreću zbog rođenja trećeg deteta i na društvenim mrežama objavila je snimak iz porodilišta. Ponosni tata je, u društvu sina Lazara, došao u posetu svojoj izabranici i podelio na društvenim mrežama kako bodri suprugu iz dvorišta bolnice.

Tamara je izašla na prozor sa bebom u naručju i pozdravila svog supruga Petru i naslednika Lazara, koji su joj mahali, a onda je glumac uslikao suprugu dok je držala bebu i našalio se komentarom:

Kontraplan - napisao je on.

Foto: printskrin/instagram.com/tamaradragicevic

 

Petar je, inače, na svom Instagram nalogu supruzi uputio emotivne reči.

- Jutros negde oko pola 4 posle izlaska u grad svratili smo do "Dragiše Mišovića". Ti si neverovatna - napisao je on, a čestitke su počele da se nižu.

Povodom rođenja sina Borisa, Petar Benčina napravio je slavlje za pamćenje kojem su prisustvovali prijatelji i porodica poznatog para. Bilo je i mnogo poznatih imena, među kojima su Dragan Petrović Pele, Jelena Stupljanin, Igor Benčina i drugi.

Foto: printskrin/instagram.com/petarbencina

 

Inače, Tamara sa suprugom Petrom Benčinom već ima dvoje dece, ćerku Stašu i sina Lazara.

Glumica je nedavno govorila o roditeljstvu.

- Kad čujem pitanje: "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: "Bože, kako pomaže?", ne pomaže on meni, to su i njegova deca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu". Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas" - rekla je Tamara.

 

 

 

BONUS VIDEO: