BENČINA LUMPOVAO DO ZORE! Glumac slavio rođenje sina, kolege mu cepale majicu!


IZVOR: Republika/M.B. - 08.07.2024 | 11:00


Njegova supruga, glumica Tamara Dragičević, porodila se 6. jula i na svet donela dečaka.

Foto: Printscreen/Instagram/petarbencina
BENČINA LUMPOVAO DO ZORE! Glumac slavio rođenje sina, kolege mu cepale majicu!

Glumac Petar Benčina sinoć je, u društvu porodice i kolega, slavio rođenje sina. Njegova supruga, glumica Tamara Dragičević, porodila se 6. jula i na svet donela dečaka, kome su ponosni roditelji dali ime Boris.

Petar je juče obišao svoju suprugu u porodilištu, kada je putem Instagrama objavio dirljiv prizor, snimajući je preko prozora sa sinom u naručju.

Nakon toga, usledilo je slavlje u jednom popularnom beogradskom lokalu na Dorćolu, kojem su prisustvovali najbliži prijatelji i porodica. Među njima bili su Dragan Petrović Pele, Jelena Stupljanin, Miodrag Dragičević, Tamarin brat, kao i Petrov rođeni brat Igor, koji je takođe uspešan glumac.

Ujak Miodrag Dragičević takođe je otkrio delić astmosfere na svom Instagrm profilu.

Foto: printskrin/instagram.com/miodrag_misa_dragicevic

 

Snimak iz provoda ponosni tata podelio je u Instagram priči. Veslje je trajalo do zore, a ponosni tata je u iscepanoj majijci đuskao i pevao na sav glas. 

Podsetimo, naslednik Tamare Dragičević i Petra Benčine dobio je ime Boris, koje na slovenskim jezicima označava borca, junaka i ratnika, a na turskom jeziku - vuka.

U prenesenom značenju Boris je "onaj koji je rođen za borca", "onaj koji je snažan i jak", ali i "onaj koji je opasan kao vuk i uvek zna šta hoće".

Foto: Printscreen/Instagram/petarbencina

 

Inače, Tamara sa suprugom Petrom Benčinom već ima dvoje dece, ćerku Stašu i sina Lazara.

Glumica je nedavno govorila o roditeljstvu.

Kad čujem pitanje: "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: "Bože, kako pomaže?", ne pomaže on meni, to su i njegova deca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu". Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas" - rekla je Tamara.

 

 

BONUS VIDEO: