TAMARA DRAGIČEVIĆ PODELILA PRESLADAK PRIZOR IZ SVOG DOMA! Porodica je sada na okupu, evo ko drži tek rođenog sina (FOTO)


IZVOR: Republika/M.B. - 10.07.2024 | 19:30


Glumica se porodila 6. jula i na svet donela sina Borisa.

Foto: instagram.com/tamaradragicevic
TAMARA DRAGIČEVIĆ PODELILA PRESLADAK PRIZOR IZ SVOG DOMA! Porodica je sada na okupu, evo ko drži tek rođenog sina (FOTO)

Glumica Tamara Dragičević, koja je 6. jula donela na svet dečaka Borisa, napustila je porodilište, a sada je objavila neodoljiv prizor iz svog porodičnog doma. Fotografija je rastopila srca njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Naime, Tamara je uslikala ćerkicu Stašu dok u krilu drži malog brata Borisa i mazi ga po glavi.

Inače, Tamara Dragičević je u porodilište otišla nakon provoda, a to je otkrio njen suprug, glumac Petar Benčina.

Jutros negde oko pola 4 posle izlaska u grad svratili smo do "Dragiše Mišovića"... Ti si neverovatna - napisao je presrećni muž i otac uz fotografiju iz čekaonice.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/tamaradragicevic

 

Benčina je objavio i snimak na kome se vidi kako on i njegova supruga, koja je rodila njihovo treće dete, ispijaju piće na terasi i uživaju, a u jednom trenutku je u kadar upao njihov stariji sin koji je trčkarao. 

Sudeći po snimku Tamara se oseća odlično i brzo se vratila u svakodnevnu rutinu.

Podsetimo, popularna glumica sa suprugom Petrom Benčinom već ima dvoje dece, ćerku Stašu i sina Lazara.

Tamara je nedavno govorila o roditeljstvu.

- Kad čujem pitanje: "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: "Bože, kako pomaže?", ne pomaže on meni, to su i njegova deca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu". Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas" - rekla je Tamara tada za medije.

 

 

BONUS VIDEO: